Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ανατρεπτική εξέλιξη! Εξετάζεται αν ο Αιγύπτιος εκτέλεσε την Καρνέση με τα ίδια της τα όπλα (Video)

Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 75χρονου

13 Φεβρουαρίου 2024 13:28
Μακελειό στη Γλυφάδα: Ανατρεπτική εξέλιξη! Εξετάζεται αν ο Αιγύπτιος εκτέλεσε την Καρνέση με τα ίδια της τα όπλα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μακελειό που σημειώθηκε σε ναυτιλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Γλυφάδας με τραγικό απολογισμό, τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όπλα του τριπλού φονικού έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά και σε μία ανατρεπτική εξέλιξη, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα (13/02) καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της, ενώ ο σύζυγό της μαζί με την αδερφή της έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μία κοντόκανη καραμπίνα για να αιματοκυλήσει τη ναυτιλιακή εταιρία. Φωτογραφία-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 70χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

Δίπλα στη καραμπίνα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισβάλει σε κατάσταση αμόκ στον ημιώροφο του κτηρίου της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share