Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Με αυτή την καραμπίνα ο 75χρονος δολοφόνησε την εφοπλίστρια, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο (Video)

Είχε κρύψει την καραμπίνα στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ναυτιλιακής

13 Φεβρουαρίου 2024 10:12
Μακελειό στη Γλυφάδα: Με αυτή την καραμπίνα ο 75χρονος δολοφόνησε την εφοπλίστρια, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίς πρόκειται για επαναληπτική καραμπίνα Παράλληλα, δείτε εδώ το το πολυτελές σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή

Με αυτή την καραμπίνα ο 75χρονος δολοφόνησε την εφοπλίστρια, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο

Γλυφάδα: «Θα καθαρίσω τα αφεντικά! Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω» - Ο ανατριχιαστικός διάλογος του μακελάρη με τον φύλακα (Video)

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τη δολοφονική επίθεση στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα όπου ο έμπιστος της οικογένειας Καρνέση, Αντέλ Ελ Μπουράι, μπήκε στο κτήριο αποφασισμένος να σκοτώσει... «τα αφεντικά» όπως είπε.

Τραγικός απολογισμός τρεις νεκροί, η ιδιοκτήτρια, ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Αφού τους σκότωσε πήγε στο υπόγειο της εταιρείας και έδωσε τέλος στη ζωή του.

«Θα καθαρίσω τα αφεντικά! Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Ανατριχιαστικός είναι ο διάλογος του 75χρονου Αιγύπτιου με τον φύλακα με τις μαρτυρίες των εργαζομένων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη είναι ενδεικτικές για το τι συνέβη μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία.

«Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο. Τι πας να κάνεις τον ρώτησα. Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω, μου είπε. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω, φύγε από εδώ, συνέχισε νευριασμένος. Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους, μου είπε. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς», ανέφερε ο φύλακας του κτιρίου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστική για τις στιγμές που έζησαν μέσα στο κτίριο είναι ακόμα μία μαρτυρία εργαζόμενης που μάλιστα είχε εγκλωβιστεί μαζί με μία συνάδελφό της σε χώρο της εταιρείας βλέποντας τι συνέβη και ακούγοντας τους πυροβολισμούς:

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει 'Άρη τι κάνεις εκεί;' Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον 'Άρη' με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο. Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα. Μετά από κάποια ώρα ήρθαν οι αστυνομικοί, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο. Έψαχναν να βρουν τον 'Άρη', δεν τον είχαν βρει και τον αναζητούσαν. Μας ρώτησαν αν είδαμε που είχε πάει, αλλά εμείς δεν ξέραμε».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share