Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Διαθέτει ακόμα και γήπεδο τένις! Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς - Εργαζόταν ως επιστάτης ο δράστης

Πρόκειται για κατοικία με υψηλές παροχές!

13 Φεβρουαρίου 2024 09:01
Μακελειό στη Γλυφάδα: Διαθέτει ακόμα και γήπεδο τένις! Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς - Εργαζόταν ως επιστάτης ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακελειό στη Γλυφάδα: Πολυτελές, ευρύχωρο και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα είναι το εξοχικό σπίτι της οικογένειας Καρνέση, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως επιστάτης ο Ελ Μπουράι ή αλλιώς Άρης, ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα. Παράλληλα, ανατριχιαστικός είναι ο διάλογος του 75χρονου Αιγύπτιου με τον φύλακα πριν μπει μέσα στο κτίριο και "καθαρίσει" τα αφεντικά

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σπίτι στους Πεταλιούς διαθέτει γήπεδο τένις, μετρά πολλά τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για κατοικία με υψηλές παροχές. Χωροθετημένο ακριβώς μέσα στο «πράσινο», σε ήρεμο σημείο του νησιού και ιδιαίτερα απομονωμένο από τα μάτια του κόσμου.

Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς

Ο Ελ Μπουράι ήταν πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας, απ’ την οποία είχε απολυθεί, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να εργαζόταν για χρόνια ως επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος δράσης είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος!

Μακελειό στη Γλυφάδα: O δημοσιογράφος του Star Αλέξανδρος Γύγος, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας στη Γλυφάδα, τις τελευταίες πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε το μακελειό.

Όπως φαίνεται ο δράστης ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία από την ιδιοκτήτρια Μ. Κ., να ξαναπροσληφθεί δηλαδή, αλλά όταν αυτό δεν συνέβη, «απασφάλισε» με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα. Παράλληλα, σπάραξε η γυναίκα του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, που πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Ο δράστης βρισκόταν σε μια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πριν ένα μήνα έχασε τη δουλειά και το σπίτι που έμενε, λόγω και της ενδοοικογενειακής διαμάχης στη ναυτιλιακή εταιρεία.

Του τριπλού φονικού προηγήθηκε έντονος καβγάς, με αποτέλεσμα να πάθει τελικά το «δολοφονικό αμόκ». Ο Αιγύπτιος εργαζόταν 36 χρόνια στην εφοπλιστική οικογένεια, ενώ είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος!

Ο Αιγύπτιος δράσης είχε βαπτιστεί χριστιανός από τη μητέρα του θύματος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share