Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

28χρονος έπνιξε την γυναίκα του με πλαστική σακούλα

Άγρια δολοφονία

28 Ιουλίου 2020 15:38
28χρονος έπνιξε την γυναίκα του με πλαστική σακούλα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ειδεχθές έγκλημα έγινε στη Μινεσότα των ΗΠΑ, την περίοδο της καραντίνας, στις 30 Απριλίου, με έναν 28χρονο να πνίγει με πλαστική σακούλα την γυναίκα του, γιατί του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

Μάλιστα δεν δήλωσε την εξαφάνισή της για δύο μέρες και όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, προσπάθησε να τα φορτώσει στον πρώην σύντροφο της γυναίκας.

Τελικά συνελήφθη, καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκιση αλλά σύντομα βρέθηκε νεκρός στο κελί του και θεωρείται ότι αυτοκτόνησε. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε μια 24χρονη από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος μετά από έναν καυγά την δολοφόνησε και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα της!

Η θετή μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε ότι ο άνδρας ήταν επιθετικός και η καραντίνα ήταν επικίνδυνη και μάλιστα ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση στη μνήμη της.

27χρονος βίασε τις ανηψιές του - Νεκρή 13χρονη, χαροπαλεύει η 12χρονη αδερφή της (photo-video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, με τα δυο κορίτσια να βρίσκονται παρατημένα στην άκρη του δρόμου. Η Stephanie Chacon, 13 ετών, ήταν νεκρή ενώ η 12χρονη αδερφή της, Hayli, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης, ένας 32χρονος βίασε την 71χρονη γιαγιά του και μετά την σκότωσε.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ύποπτος είναι ο θείος των κοριτσιών, ο 27χρονος Eduardo Mora, ο οποίος την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα κορίτσια βρισκόταν στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα τους και έναν ακόμη άνδρα.

Τα κορίτσια πήγαν για ψώνια με τον θείο τους και τον άλλο άνδρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όταν ο Mora έμεινε μόνος του στο αυτοκίνητο μαζί τους. Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ ο, αγνώστων στοιχείων, άνδρας έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του οδηγού και τότε ο Mora πήρε το αυτοκίνητο και τα παιδιά και εξαφανίστηκε. Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό τους έληξε βίαια και μέσα σε φωνές από τα κορίτσια.

Οι δύο μικρές έμειναν εξαφανισμένες για 48 ώρες, μέχρι που εντοπίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Αριζόνα. Η κατάσταση της Hayli είναι κρίσιμη, με το άτυχο κορίτσι να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο Φοίνιξ, όπου και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αστυνομία μετά από λίγο συνέλαβε τον 27χρονο άνδρα με ρούχα γεμάτα αίματα.

20χρονος βίασε και σκότωσε την φίλη του

Ένας 20χρονος που περπάτησε με τη φίλη του στο σπίτι της για να αισθάνεται ασφαλής, τη βίασε και τη δολοφόνησε προτού κρύψει το σώμα της, σύμφωνα με δικαστήριο. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη και στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, όπου 28χρονη σκότωσε τον 9χρονο ανιψιό της και στην συνέχεια τον τεμάχισε!

Η 20χρονη Keeley Bunker ανακαλύφθηκε από τον θείο της, ξαπλωμένη σε μια πισίνα σε ένα πάρκο στο Tamworth, Staffordshire, λίγες ώρες μετά την αναγγελία εξαφάνισής της. Είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της λίγες μέρες νωρίτερα και επρόκειτο να παραστεί σε συνέντευξη εργασίας αργότερα εκείνη την ημέρα - αλλά ποτέ δεν πήγε.

Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι η 20χρονη σκοτώθηκε από τον «αξιόπιστο» φίλο Wesley Streete, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει το σώμα της με κλαδιά στο Wiggington Park.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share