Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: 29χρονος σκότωσε την 24χρονη σύζυγό του - Την μαχαίρωσε και την διαμέλισε με τσεκούρι

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

28 Ιουλίου 2020 12:22
Άγριο έγκλημα: 29χρονος σκότωσε την 24χρονη σύζυγό του - Την μαχαίρωσε και την διαμέλισε με τσεκούρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 24χρονη από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος μετά από έναν καυγά την δολοφόνησε και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα της!

Ο Nikolay Tikhonov είχε απασχολήσει την γειτονιά πολλές φορές καθώς οι τσακωμοί του με την σύζυγό του, Lyobov, είχαν φέρει αρκετές φορές την αστυνομία στο σπίτι τους. Επίσης, μπροστά σε ένα θέαμα που προκάλεσε σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή, βρέθηκαν οι αστυνομικοί καθώς ένας 18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο, με τον σπόνδυλο που κρατούσε το κρανίο στη θέση του να θρυμματίζεται!

Όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο πριν λίγες ημέρες. Ο Nikolay και η Lyobov μάλωσαν για ακόμη μια φορά, όμως ο 29χρονος χτύπησε την σύζυγό του. Αιτία; Η Lyobov του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Nikolay την μαχαίρωσε πολλές φορές και στη συνέχεια με ένα τσεκούρι την διαμέλισε. Μέσα σε μια βαλίτσα έβαλε το κεφάλι της και τα άκρα της Lyobov ενώ πέταξε το υπόλοιπο σώμα από το παράθυρο του διαμερίσματός τους στην Αγία Πετρούπολη.

Φυσικά η αστυνομία έφτασε σχεδόν άμεσα στα ίχνη του Nikolay, καθώς οι γείτονες είδαν εμβρόντητο το διαμελισμένο πτώμα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, η οποία είναι ενός έτους.

27χρονος βίασε τις ανηψιές του - Νεκρή 13χρονη, χαροπαλεύει η 12χρονη αδερφή της (photo-video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, με τα δυο κορίτσια να βρίσκονται παρατημένα στην άκρη του δρόμου. Η Stephanie Chacon, 13 ετών, ήταν νεκρή ενώ η 12χρονη αδερφή της, Hayli, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης, ένας 32χρονος βίασε την 71χρονη γιαγιά του και μετά την σκότωσε.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ύποπτος είναι ο θείος των κοριτσιών, ο 27χρονος Eduardo Mora, ο οποίος την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα κορίτσια βρισκόταν στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα τους και έναν ακόμη άνδρα.

Τα κορίτσια πήγαν για ψώνια με τον θείο τους και τον άλλο άνδρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όταν ο Mora έμεινε μόνος του στο αυτοκίνητο μαζί τους. Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ ο, αγνώστων στοιχείων, άνδρας έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του οδηγού και τότε ο Mora πήρε το αυτοκίνητο και τα παιδιά και εξαφανίστηκε. Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό τους έληξε βίαια και μέσα σε φωνές από τα κορίτσια.

Οι δύο μικρές έμειναν εξαφανισμένες για 48 ώρες, μέχρι που εντοπίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Αριζόνα. Η κατάσταση της Hayli είναι κρίσιμη, με το άτυχο κορίτσι να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο Φοίνιξ, όπου και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αστυνομία μετά από λίγο συνέλαβε τον 27χρονο άνδρα με ρούχα γεμάτα αίματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share