Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: 32χρονος βίασε την 71χρονη γιαγιά του και μετά την σκότωσε

Αποτρόπαιο έγκλημα

27 Ιουλίου 2020 14:08
Σοκ: 32χρονος βίασε την 71χρονη γιαγιά του και μετά την σκότωσε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είναι αντιμέτωπος ένας 32χρονος, ο οποίος αφού βίασε την 71χρονη γιαγιά του στη συνέχεια την δολοφόνησε, χτυπώντας την μέχρι θανάτου. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Τουρκία με έναν 32χρονο να σκοτώνει την 27χρονη φίλη του με αποτρόπαιο τρόπο.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Μάικλ Ρόμπινσον να σοκάρει ακόμη και τις αστυνομικές αρχές για την αγριότητα με την οποία δολοφόνησε την γιαγιά του.

Η άτυχη Άιρις Χάρισον, αφού πρώτα βιάστηκε από τον εγγονό της, στη συνέχεια δέχτηκε πάνω από 30 χτυπήματα με έναν πυροσβεστήρα. Η 71χρονη άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου. Όπως αναφέρει το dailystar.gr, ο Ρόμπινσον είναι αντιμέτωπος με την θανατική ποινή, η οποία είναι ακόμη σε ισχύ στο Τέξας.

«Ο Ρόμπινσον επισκέφτηκε το σπίτι της γιαγιάς του. Λίγο αργότερα της επιτέθηκε σεξουαλικά και μετά άρχισε να την κλωτσάει στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια την χτύπησε με έναν πυροσβεστήρα μέχρι θανάτου», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό από τους γείτονες της ηλικιωμένης, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμά της και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε την Άιρις νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Φρίκη στο Πακιστάν: Έκαψε ζωντανή τη 14χρονη ανιψιά του επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου

Μια άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε στο Πακιστάν με ένα θείο να λούζει την 14χρονη ανιψιά του με πετρέλαιο και να τις βάζει φωτιά καίγοντάς τη ζωντανή αφού ο πατέρας της απέρριψε την πρόταση γάμου του ξαδέρφου της.

Ο πατέρας του κοριτσιού Μοχάμεντ Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση γάμου που έφερε ο αδερφός του Μοχάμεντ Γιουκούμπ, ώστε να παντρευτεί η Σαντία με τον γιο του Τσινιότ, στο Πουντζάμπ. Ο πατέρας είχε ήδη δώσει υπόσχεση γάμου σε άλλον συγγενής πριν από δύο μήνες, σύμφωνα με το Gulf News. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Ινδία, με έναν πατέρα να στραγγαλίζει την 17χρονη έγκυο κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θείος περίμενε ώσπου η Σαντία να γυρίσει στο πατρικό της και τότε την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά. Την άφησαν ολομόναχη με τα τραύματά της και κανείς δεν ήταν στο σπίτι. Μετά την επίθεση το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα υπέκυψε.

Οι γονείς και άλλοι συγγενείς προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα λέγοντας ότι το κορίτσι τραυματίστηκε και πέθανε σε ένα φριχτό δυστύχημα σε έκρηξη από γκαζάκι. Ωστόσο, η αστυνομία εντόπισε αντιφάσεις στις καταθέσεις των γονιών και των συγγενών και τελικά συνελήφθη ο θείος, ο οποίος ομολόγησε στη διάρκεια της ανάκρισης.

14χρονη έκοψε το λαρύγγι στην 10χρονη ξαδέρφη της - Χάραξε λέξεις στο άψυχο κορμί της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας μιας 10χρονης από την μόλις 14 ετών ξαδέρφη της, η οποία της έκοψε το λαρύγγι! Σοκ προκαλεί επίσης το άγριο έγκλημα ενός 39χρονου που έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της.

Η κοινωνία στο χωριό Gunnedah στην Αυστραλία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία του κοριτσιού καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail Australia. Μάλιστα, πάνω στο σώμα του άτυχου κοριτσιού βρέθηκαν διάφορες λέξεις χαραγμένες με μαχαίρι!

Η 14χρονη βρισκόταν στο σπίτι της 10χρονης. Η μητέρα της έφυγε με το άλλο παιδί για κάποια ψώνια και όταν επέστρεψε δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ένα οικόπεδο λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι.

Το 14χρονο κορίτσι είχε ταξιδέψει στην πόλη Orange για τις διακοπές του καλοκαιριού ενώ κρατείται και αρνείται κάθε κατηγορία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share