Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

32χρονος δολοφόνησε την 27χρονη φίλη του - Την σκότωσε, την κάλυψε με τσιμέντο και την έκαψε σε κάδο απορριμάτων

Φρικιαστικό έγκλημα

23 Ιουλίου 2020 14:58
32χρονος δολοφόνησε την 27χρονη φίλη του - Την σκότωσε, την κάλυψε με τσιμέντο και την έκαψε σε κάδο απορριμάτων
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Τουρκία με έναν 32χρονο να σκοτώνει την 27χρονη φίλη του με αποτρόπαιο τρόπο. Επίσης, άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε και στο Πακιστάν με ένα θείο να λούζει την 14χρονη ανιψιά του με πετρέλαιο και να τις βάζει φωτιά καίγοντάς τη ζωντανή.

Η οικογένεια της 27χρονης δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας στις 16 Ιουλίου. Τελικά η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε την Τρίτη σε δασική περιοχή στο Εμιράτο του Μεντεσέ της Τουρκίας.

Ο 32χρονος πρώην φίλος της κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις. Ταυτόχρονα βρέθηκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τον άνδρα να αγοράζει δύο μπουκάλια με βενζίνη από βενζινάδικο.

Ο Avci που αρχικά δεν παραδεχόταν ότι είχε διαπράξει τον φόνο, αργότερα, αφού είδε τα πλάνα, ομολόγησε αναφέροντας πως αρχικά χτύπησε τη Gultekin επειδή εκείνη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν. Στη συνέχεια τη δολοφόνησε όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη. Ο 32χρονος μετέφερε το σώμα της σε δασική περιοχή και αφού το κάλυψε με τσιμέντο, το έκαψε μέσα σε έναν κάδο απορριμάτων.

Το θέμα της δολοφονίας της Pinar Gultekin έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στα social media. Αμέτρητοι χρήστες χρησιμοποιώντας το hastag #PınarGültekin εκφράζουν την οργή, τη λύπη και την αγανάκτησή τους.

26χρονος μαχαίρωσε την 30χρονη φίλη του και την έβαλε στο ψυγείο!

Η αστυνομία του Belo Horizonte στην Βραζιλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν τα στοιχεία, μαχαίρωσε πολλές φορές την 30χρονη φίλη του και μόλις τη σκότωσε, άδειασε το ψυγείο και την έβαλε μέσα.

Η 30χρονη Elisângela Vespermann είχε χωρίσει με τον άνδρα της και τον τελευταίο καιρό συζούσε με έναν 26χρονο άνδρα. Η σχέση της με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλή και επικοινωνούσαν σχεδόν καθημερινά. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές Αρχές μετά τις δολοφονίες πέντε γυναικών μέσα στην καραντίνα, σε διάρκεια επτά εβδομάδων στο Ντόνκαστερ

Όταν πέρασε μια εβδομάδα που η Elisângela είχε να επικοινωνήσει μαζί του, ο πρώην σύζυγος της πήγε στην αστυνομία και ύστερα από λίγες ημέρες αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της και αφού έψαξαν καλά το σπίτι τη βρήκαν νεκρή, μαχαιρωμένη μέσα στο ψυγείο.

Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά ο άνδρας ήταν ζηλιάρης ενώ πρόσφατα τον είχαν ακούσει να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Άγρια δολοφονία: Πατέρας στραγγάλισε την 17χρονη έγκυο κόρη του & αυτοκτόνησε

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Ινδία, με έναν πατέρα να στραγγαλίζει την 17χρονη έγκυο κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί! Επίσης, ένας 20χρονος που περπάτησε με τη φίλη του στο σπίτι της για να αισθάνεται ασφαλής, τη βίασε και τη δολοφόνησε.

Ο πατέρας αντί να σταθεί δίπλα στην κόρη του που είχε πέσει θύμα βιασμού, την έδιωξε από το σπίτι και την έστειλε στη γιαγιά της. Το βράδυ που η 17χρονη κοιμόταν, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο σπίτι και την έπνιξε.

Ύστερα είπε σε όλους τους χωριανούς ότι η κόρη του – που είχε μείνει έγκυος από τους βιαστές της – δεν άντεχε άλλο την ντροπή και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία έκανε έρευνες και ύστερα από εξαντλητικές ανακρίσεις η γιαγιά που ήταν παρούσα στο φόνο, έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Το φονικό έγινε στο χωριό Μάντολι στην Ινδία. Ήδη η αστυνομία έχει πάρει DNA από το έμβρυο και ψάχνει τους βιαστές της κοπέλας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share