Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

39χρονος έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της

Άγρια δολοφονία

9 Ιουλίου 2020 08:57
39χρονος έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

39χρονος αρνιόταν να δεχτεί ότι η πρώην γυναίκα του προχώρησε τη ζωή της και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μαζί και τον άνδρα με τον οποίο είχε κάνει σχέση.

Σύμφωνα με τη Sun, που επικαλείται το περιβάλλον της άτυχης Έλεν Χάνκοκ. ο δάσκαλος Ρις Χάνκοκ είχε επί χρόνια συμπεριφορά «Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ» και ήταν τυρρανικός σύντροφος. Σοκ προκάλεσε επίσης η είδηση πως μία 33χρονη μητέρα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της.

Οι επιθέσεις που έκανε στην άτυχη γυναίκα ακόμα και μετά το χωρισμό τους ο 39χρονος, την είχαν υποχρεώσει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν ο Ρις απείλησε και πάλι την πρώην γυναίκα του και εκείνη κάλεσε την Αστυνομία.

Λίγες μέρες μετά, η Έλεν και ο 48χρονος Μάρτιν Γκρίφιθς βρέθηκαν μαχαιρωμένοι με αγριότητα, στο σπίτι όπου ζούσαν στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.

Οι λεπτομέρειες του διπλού εγκλήματος έγιναν γνωστές αυτές τις μέρες οπότε και διεξάγεται η δίκη του Ρις, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Πατέρας βίασε και σκότωσε το 4χρονο γιο του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 4χρονο αγοράκι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, ενώ έγινε γνωστό πως είχαν γίνει δεκάδες αναφορές στις Αρχές για το ότι το παιδί κακοποιούνταν στο οικογενειακό του περιβάλλον. Επίσης, φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου γιος δολοφόνησε με καρέκλα τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ.

Η προγιαγιά του παιδιού μάλιστα, έκανε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου λέγοντας ότι η Αρχές αδιαφόρησαν και ξαναέδωσαν το παιδί στους γονείς του, ενώ είχαν πολλές αναφορές ότι ήταν ακατάλληλοι. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια πριν ένα χρόνο περίπου και οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μετά τη μήνυση της γυναίκας που κατατέθηκε τώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χοσέ Μαρία Κουάτρο και η Ούρσουλα Ελέιν Χουάρεζ, κατηγορούνται για το θάνατο του γιου τους και ο πατέρας κατηγορείται και σεξουαλική κακοποίηση. Ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι το παιδί είχε πέσει σε πισίνα, όμως οι γιατροί βρήκαν σημάδια από τραύματα στο κορμί του παιδιού.

Το παιδάκι είχε μείνει σε ανάδοχες οικογένειες αλλά και με την προγιαγιά του, όμως δόθηκε το πράσινο φως να πάει να μείνει με τους γονείς του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share