Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

33χρονη μητέρα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της γιατί έπαιζε στο κινητό

Σοκάρει νέο οικογενειακό έγκλημα!

8 Ιουλίου 2020 10:23
33χρονη μητέρα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της γιατί έπαιζε στο κινητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Βραζιλία πως μία 33χρονη μητέρα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της, επειδή αγανάκτησε που έπαιζε συνέχεια με το κινητό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, στην αρχή, για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποστήριξε ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι μετά από έναν καυγά που είχαν οι δυο τους.

Αμέσως, η αστυνομία ξεκίνησε μια εκτεταμένη αναζήτηση του 11χρονου σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνιση του 11χρονου, η μητέρα του αποκάλυψε πού είχε κρύψει τη σορό του, μετά την ανάκριση των αρχών. Το πτώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε στις 25 Μαΐου σε ένα μεγάλο κουτί στο γκαράζ του σπιτιού ενός γείτονα, μόλις πέντε μέτρα από το σπίτι της οικογένειας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυστυχώς φαινόμενα ενδοοικογενεικής βίας με συνέπιες που σοκάρουν!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Μπολσονάρο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο οποίος υπεβλήθη σε εξέταση όταν άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξής του στο CNN. Να σημειωθεί ότι ο ιός είναι σε έξαρση στην Βραζιλία, και ο αριθμός των νεκρών καθημερινά είναι σοκαριστικός.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πού καταγράφηκαν τα 27 νέα κρούσματα

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 27 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει ανέλθει σε 3.589.

Τα δεκατέσσερα (14) κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, – τρία (3) εισαγόμενα κρούσματα (προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο σε εργαστήριο) – τρία (3) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης – τέσσερα (4) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής – ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Λαρίσης – ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακη ενοτητα Καστοριάς – ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share