Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο - Ο σπόνδυλος που κρατούσε το κρανίο στη θέση του θρυμματίστηκε

Φρικιαστικό έγκλημα

27 Ιουλίου 2020 15:00
18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο - Ο σπόνδυλος που κρατούσε το κρανίο στη θέση του θρυμματίστηκε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε ένα θέαμα που προκάλεσε σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή, βρέθηκαν οι αστυνομικοί καθώς ένας 18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο. Επίσης, φρίκη προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του νεαρού επιχειρηματία, Φαχίμ Σαλέχ, ο οποίος βρέθηκε διαμελισμένος στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, στο Lower East Side του Μανχάταν.

Ο Tristan Kiely επιτέθηκε στον 61χρονο Franck Sinclair στο East Kilbride της Σκωτίας, για άγνωστη αιτία, μετους αστυνομικούς να μην συνδέουν τον δράστη με το θύμα σε καμία περίπτωση. Ο Tristan μαχαίρωσε 19 φορές τον 61χρονο, ωστόσο ένα από τα χτυπήματα ήταν αυτό που έφερε τον άμεσο θάνατο, καθώς ο νεαρός αποκεφάλισε... εσωτερικά τον ηλικιωμένο!

Ουσιαστικά, ο Tristan μαχαίρωσε με τόση μανία το θύμα του που ο σπόνδυλος που κρατούσε το κρανίο στη θέση του θρυμματίστηκε, επιφέροντας φυσικά και τον άμεσο θάνατο.

Αυτό που παρουσιάζει ωστόσο ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως ο 18χρονος καταδικάστηκε σε... 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία του 61χρονου!

32χρονος δολοφόνησε την 27χρονη φίλη του - Την σκότωσε, την κάλυψε με τσιμέντο και την έκαψε σε κάδο απορριμάτων

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Τουρκία με έναν 32χρονο να σκοτώνει την 27χρονη φίλη του με αποτρόπαιο τρόπο. Επίσης, άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε και στο Πακιστάν με ένα θείο να λούζει την 14χρονη ανιψιά του με πετρέλαιο και να τις βάζει φωτιά καίγοντάς τη ζωντανή.

Η οικογένεια της 27χρονης δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας στις 16 Ιουλίου. Τελικά η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε την Τρίτη σε δασική περιοχή στο Εμιράτο του Μεντεσέ της Τουρκίας.

Ο 32χρονος πρώην φίλος της κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις. Ταυτόχρονα βρέθηκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τον άνδρα να αγοράζει δύο μπουκάλια με βενζίνη από βενζινάδικο.

Ο Avci που αρχικά δεν παραδεχόταν ότι είχε διαπράξει τον φόνο, αργότερα, αφού είδε τα πλάνα, ομολόγησε αναφέροντας πως αρχικά χτύπησε τη Gultekin επειδή εκείνη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν. Στη συνέχεια τη δολοφόνησε όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη. Ο 32χρονος μετέφερε το σώμα της σε δασική περιοχή και αφού το κάλυψε με τσιμέντο, το έκαψε μέσα σε έναν κάδο απορριμάτων.

Το θέμα της δολοφονίας της Pinar Gultekin έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στα social media. Αμέτρητοι χρήστες χρησιμοποιώντας το hastag #PınarGültekin εκφράζουν την οργή, τη λύπη και την αγανάκτησή τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share