Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Χρυσό» φως από την Αθηνά Βαγενά: Πλημμυρίζετε με χρήμα όσοι είστε Δίδυμοι ή 2 ακόμα ζώδια

Ο μήνας των αλλαγών

6 Μαΐου 2024 16:02
«Χρυσό» φως από την Αθηνά Βαγενά: Πλημμυρίζετε με χρήμα όσοι είστε Δίδυμοι ή 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο Μάης έρχεται γεμάτος «υποσχέσεις» και με τα αστρολογικά δρώμενα να μας επιφυλάσσουν πολύ καλύτερες συνθήκες για να μπορέσουμε να κινηθούμε πιο ευέλικτα και να καταφέρουμε να «σηκώσουμε κεφάλι» από τις δυσκολίες, σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα.

Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού σε αυτόν τον μήνα της χρονιάς θα καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα και τα σχέδιά τους!

Η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου, στρέφει την ενέργεια μας αυτό το μήνα αποκλειστικά στην υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια, όπου κινούμεθα με γνώμονα την ανάγκη να δημιουργήσουμε πιο σταθερές βάσεις στη ζωή μας. Σημαντικό γεγονός του μήνα είναι ότι ο Δίας λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας σημαντικά δώρα στους άμεσα επηρεαζόμενους! Δεν θα λείπουν ωστόσο και τα δυνατά "ρίχτερ" ανατροπών!

Στις 26/5 ο Δίας εισέρχεται στο ζωδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει για 1 χρόνο και η επιρροή του θα είναι αξιοσημείωτη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share