Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία καρδιολόγου: "Ο γιατρός ήταν ο βιολογικός πατέρας του τέκνου με πιθανότητα μεγαλύτερη από 99.999%" (Video)

Βγήκε η επίσημη πραγματογνωμοσύνη!

11 Οκτωβρίου 2019 14:20
Δολοφονία καρδιολόγου:

Η επίσημη πραγματογνωμοσύνη για το αν ο καρδιολόγος που δολοφονήθηκε είναι ο πατέρας του παιδιού βγήκε! Σύμφωνα με αυτήν "ο γιατρός ήταν ο βιολογικός πατέρας του τέκνου με πιθανότητα μεγαλύτερη από 99.999%"!

Δικαιώθηκε με αυτήν πραγματογνωμοσύνη η μητέρα του παιδιού που ισχυριζόταν την πατρότητα του παιδιού της από την αρχή! Βέβαια ο καρδιολόγος ακόμα και εν ζωή αμφισβητούσε για το αν είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού!

Τώρα όμως ανησυχούν πολύ για το μέλλον του μικρού αγοριού και την επιμέλεια του! Μπορεί να το μεγαλώνει η μητέρα της γυναίκας του αλλά οι συγγενείς του καρδιολόγου σύμφωνα με αυτήν δεν έχουν ενδιαφερθεί ποτέ για τον εγγονό τους!

Τώρα τίθεται και το ερώτημα αν θα διεκδικήσουν το παιδί με στόχο το οικονομικό όφελος!

Η γιαγιά του μικρού αγοριού μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης και την δικαίωση της κόρης της!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νέα στοιχεία που ''έκαψαν'' τη χήρα του καρδιολόγου! (video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του άτυχου καρδιολόγου ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 όπου είχαν οργανώσει καρτέρι Ο Βούλγαρος εραστής της 39χρονης γυναίκας του καρδιολόγου.

Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία που ''έκαψαν'' τη χήρα του καρδιολόγου στο διακαστήριο. Δημοσιεύθηκαν κοινές φωτόγραφίες από τον 38 Βούλγαρο με τη χήρα όπου οι ίδιοι είχαν εξαφανήσει αλλά και τα εμβάσματα στη Βουλγαρία από τη χήρα.

Σήμερα στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψαν τις άγνωστες φωτογραφίες και τα εμβάσματα. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης ο οποίος αναφέρθηκε στο τεστ πατρότητας του παιδιού της Βουλγάρας για να αποδείξουν πως πατέρας του είναι ο καρδιολόγος.

Δείτε τα βίντεο :

Σπάει τη σιωπή της η 39χρονη που κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του καρδιολόγου! (video)

Η 39χρονη Βουλγάρα μετά τη δίκη της στην οποία κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του καρδιολόγου παραχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου".

Μίλησε για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση και για το αν το αποκάλυψε στο παιδί της την αλήθεια για τον πατέρα του. Επίσης δήλωσε ότι όλοι οι ισχυρισμοί των φίλων και συγγενών του άτυχου καρδιολόγου είναι ψευδής και ο λόγος που την κατηγορούν είναι γιατί δεν την συμπαθούν επειδή είναι Βουλγάρα.

Δείτε την αποκαλυπτική ομολογία της στο παρακάτω βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share