Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Εικόνες από τεράστια πυρκαγιά που καίει σπίτια!

Σοκαριστικό!

11 Οκτωβρίου 2019 12:51
Τραγωδία: Εικόνες από τεράστια πυρκαγιά που καίει σπίτια!

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις. Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Sylmar του Λος Άντζελες και ήδη έχει κάψει τα πρώτα κτίρια!

Διαβάστε και αυτό: Σοκ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Καλλιμάρμαρο! (Video)

Η δασική πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες αλλά γρήγορα εξελίχθηκε και έφτασε στην πόλη.

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις.

Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και αναφέρουν ότι τα καταφύγια για περιπτώσεις πυρκαγιάς είναι ανοιχτά.

Προληπτικές αλλά πολύωρες διακοπές ρεύματος γίνονται εδώ και μέρες σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα φωτιάς ή η εξάπλωση των ήδη υπαρχουσών δασικών πυρκαγιών - οι γραμμές υψηλής τάσης είχαν προκαλέσει πέρυσι την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Γυναίκα ξεψύχησε από φωτιά μέσα στο σπίτι της!

Ανείπωτη τραγωδία, με θύμα μια 80χρονη γυναίκα σημειώθηκε στην περιοχή Μαγούλα Νεοχωρίου του Δήμου Μεσολογγίου όταν στο σπίτι που διέμενε τυλίχθηκε στη φωτιά. Πυρκαγιά ξέσπασε σε ορεινό σαλέ στην Φθιώτιδα!

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πιθανότατα να ξεκίνησε από κάποιο σκεύος που βρισκόταν στην κουζίνα και γρήγορα να επεκτάθηκε στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και άμεσα έσπευσαν στην οικία της 80χρονης προκειμένου να την απομακρύνουν. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ήταν ήδη πολύ αργά αφού η ηλικιωμένη είχε χάσει ήδη την ζωή της από την εισπνοή του καπνού.

Η 80χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ εν συνεχεία η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία -νεκροτομή, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Σημειώνεται ότι την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ανέλαβε η Π.Υ. Μεσολογγίου.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Κηφισίας!

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισίας το απόγευμα του Σαββάτου. Φωτιά στον Γαλατά Τροιζηνίας!

Το όχημα βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα, στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για το συμβάν κλήθηκαν και επιχειρούν 2 πυροσβεστικά οχήματα με 4 πυροσβέστες.

Σοκ! Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει! (photos)

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς. Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο που βλέπετε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στη περιοχή της Μακρυκάπας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων…

Σύμφωνα με πληροφοφρίες ήταν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα όταν το μαύρο αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» για άγνωστη αιτία, που διερευνάται.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγει έξω από αυτό, ενώ στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και εθελοντές δασοπυροσβέστες των Ψαχνών.

Όπως θα δείτε το αυτοκίνητο καταστράφηκε:

Α.Ελευθέριος: Φωτιά σε πολυκατοικία με 36 διαμερίσματα με ένα τραυματία!

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά, αφού ξέχασε ένα τηγάνι με λάδι σε αναμμένο μάτι της κουζίνας!

Δείτε επίσης: Εκρηκτική η κατάσταση στην Μόρια! Μάνα και παιδί απανθρακώθηκαν!

Ώρες αγωνίες έζησαν οι ένοικοι 36 διαμερισμάτων σε 9οροφη πολυκατοικία στον Άγιο Ελευθέριο στο κέντρο της Αθήνας όταν ξέσπασε φωτιά στις 3 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν από την φωτιά στην πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κοκκινάκη ακούστηκαν τρείς εκρήξεις που ξύπνησαν τους υπόλοιπους ενοίκους.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στις οποίες χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο λόγω των πυκνών καπνών που γέμισαν το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.

Από τη φωτιά τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια ο ένοικος του διαμερίσματος από το οποίο ξεκίνησε η φωτία.

Ο ίδιος, ένας ηλικιωμένος σε ηλικία άνδρας, δήλωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα τηγάνι με λάδι που ξέχασε στο αναμμένο μάτι της κουζίνας,,δημιουργώντας ζημιές στο σπίτι του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share