Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για το παρασκήνιο του διαζυγίου Οικονομάκου-Μιχόπουλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αποφάσισαν να βγάλουν τώρα την ανακοίνωση αφού πρώτα...»

Ξεκαθάρισε όλα τα «γιατί» της κοινής ανακοίνωσης η παρουσιάστρια

29 Απριλίου 2024 10:19
Έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για το παρασκήνιο του διαζυγίου Οικονομάκου-Μιχόπουλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αποφάσισαν να βγάλουν τώρα την ανακοίνωση αφού πρώτα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκαν, φυσικά, στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της ανακοίνωσης του διαζυγίου τους, με το θέμα φυσικά να συζητείται σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και το κοινό συμπέρασμα να είναι πως... μάλλον δεν είχαμε να κάνουμε με μια «βόμβα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, πρόσθεσε κάτι ακόμη για το παρασκήνιο της ανακοίνωσης αυτής, εξηγώντας το λόγο, που το άλλοτε ζευγάρι διάλεξε αυτή τη στιγμή, για να το κάνει.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

H παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα πως θα έρθει μια ανακοίνωση για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα έφτασε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Θέλω να σας πω για το παρασκήνιο αυτής της ανακοίνωσης. Γιατί πολλοί είπαν τι δουλειά έχουν να στείλουν ανακοίνωση, νομίζουν πως είναι στο Μπάκιγχαμ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι επειδή ακριβώς τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα, αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ακούσουν στο σπίτι τους μια κουβέντα που αφορά τους γονείς τους…».

Και πρόσθεσε: «Προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας: «Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας και τους έζησα, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share