Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Γαμπρός πήγε σακατεμένος στο νοσοκομείο μετά τα βασανιστήρια που του έκαναν οι φίλοι του για να σπάσουν πλάκα!

Απίστευτο!

11 Οκτωβρίου 2019 13:47
Γαμπρός πήγε σακατεμένος στο νοσοκομείο μετά τα βασανιστήρια που του έκαναν οι φίλοι του για να σπάσουν πλάκα!

Οι φίλοι του γαμπρού τον έδεσαν πάνω σε έναν στύλο της ΔΕΗ, τον μαστίγωναν και τον έλουσαν κυριολεκτικά με μελάνι, αυγά και μπύρα για να σπάσουν πλάκα.

Δείτε επίσης: Αυτή η αντίδραση του γαμπρού όταν είδε την νύφη είναι πραγματικά επώδυνη... (Video)

Ο άτυχος γαμπρός στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έτρεξε κι έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Δεν ξεκίνησε καλά αυτός ο γάμος. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ! ???

Ένας γαμπρός υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς αφού η ημέρα του γάμου του κατέληξε σε πραγματικό μαρτύριο.

Ο 24χρονος Ai Guangtao από τη νότια Κίνα υπέστη τραυματισμούς στο κρανίο αφότου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο την ώρα που έφευγε τρέχοντας από την τελετή επειδή δεν άντεχε τα καψώνια που του έκαναν οι φίλοι του.

Οι φίλοι του κ. Guangtao τον έδεσαν σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και τον χτυπούσαν με μπαμπού πριν τον “λούσουν” με μελάνι, αυγά και μπύρα.

“Με βασάνισαν τόσο πολύ την ημέρα του γάμου μου που εξοργίστηκα. Με κυνηγούσαν κι εγώ δεν μπορούσα να δω τίποτα, γιατί με είχαν κυριολεκτικά λούσει με μελάνι,” είπε ο κ. Guangtao στο South China Morning Post.

“Έτρεξα προς στον δρόμο και ο ένας απ’ αυτούς με κυνηγούσε ακόμα.”

Ο κ. Guangtao μπήκε στο δρόμο για να ξεφύγει από τους «βασανιστές» του και χτυπήθηκε από ένα όχημα.

Η γαμήλια τελετή του ακυρώθηκε καθώς ο γαμπρός έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες. Αλλά ο κ. Guangtao και η σύζυγός του παντρεύτηκαν νόμιμα πριν από την έναρξη της τελετής.

Παρά τα όσα πέρασε, η αστυνομία θεωρεί ότι ο κ. Guangtao ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρωστάει σήμερα 6.200€ σε ζημιές στην ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού.

Ανείπωτη τραγωδία σε πρόταση γάμου - Πνίγηκε ενώ της ζητούσε να τον παντρευτεί!

Μια ατύπωτη τραγωδία σε πρόταση γάμου - Πνίγηκε ενώ της ζητούσε να τον παντρευτεί!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Αμερικανός ο οποίος πνίγηκε ενώ έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη φίλη του, κατά τη διάρκεια διακοπών στην Τανζανία. Ο Steven Weber και η κοπέλα του, Kenesha Antoine, έμεναν στο εξωτικό Manta Resort, έξω από το νησί Pemba, σε δωμάτιο το οποίο ήταν ημιβυθισμένο στο νερό για να έχει θέα στο βυθό.

Ο Weber καταδύεται κάτω από το νερό για να ζητήσει από την Antoine να τον παντρευτεί. Στο βίντεο, ο Weber κρατά μια χειρόγραφη πρόταση γάμου και η φίλη του κινηματογραφεί μέσα από το δωμάτιο.

Η Antoine, επιβεβαιώνοντας το θάνατο του Weber σε μια ανάρτηση στο Facebook, δήλωσε ότι ο Weber δεν βγήκε ποτέ από το βυθό.

Το Manta Resort επιβεβαίωσε στο BBC πως ο Weber πέθανε ενώ έκανε ελεύθερη κατάδυση μόνος έξω από το υποβρύχιο δωμάτιο, το απόγευμα της Πέμπτης. «Με λύπη ενημερώνουμε ότι ένα θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στο The Manta Resort την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 2019», δήλωσε εκπρόσωπος από το θέρετρο. Ο Matthew Saus, διευθύνων σύμβουλος του θέρετρου, δήλωσε ότι είναι όλο συγκλονισμένοι από την τραγωδία. Η αστυνομία της Ζανζιβάρης διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα.

πρόταση γάμου

Ο Weber και η Antoine είχαν κλείσει να μείνουν τέσσερις νύχτες στο υποβρύχιο δωμάτιο το οποίο απέχει περίπου 250μ. από την ακτή. Το κόστος είναι περίπου 1.700 δολάρια για κάθε διανυκτέρευση.

Την τρίτη ημέρα της διαμονής τους, ο Weber, από το Baton Rouge της Λουιζιάνα, έκανε κατάδυση για να κάνει έκπληξη με την πρόταση γάμου.


Το σημείωμά του έλεγε: «Δεν μπορώ να κρατήσω την ανάσα μου αρκετή ώρα για να σου πω όλα όσα αγαπώ σε σένα. Αλλά, όλα αυτά που αγαπώ σε σένα, τα αγαπώ όλο και πιο πολύ κάθε μέρα».

Μετά ο Weber αναστρέφει το φύλλο χαρτιού για να αποκαλύψει την πρόταση, προτού αποκαλύψει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.


Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Antoine είπε ότι ο Weber δεν άκουσε ποτέ την απάντησή της στην πρότασή του, η οποία θα ήταν «ένα εκατομμύριο ναι». «Ποτέ δεν προλάβαμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η καλύτερη ημέρα της ζωής μας μετατράπηκε στη χειρότερη, με τον πιο σκληρό τρόπο», έγραψε. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι έχει επίγνωση του θανάτου ενός αμερικανικού πολίτη στην Τανζανία, στην Ανατολική Αφρική. «Προσφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλειά τους», είπε ένας εκπρόσωπος. «Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε όλη την κατάλληλη προξενική βοήθεια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share