Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Δυστυχώς! Από την Μεγάλη Παρασκευή σ' όλη τη χώρα...»: Ανατροπή με τον καιρό του Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό!

Σούβλισμα με κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας!

29 Απριλίου 2024 09:14
«Δυστυχώς! Από την Μεγάλη Παρασκευή σ' όλη τη χώρα...»: Ανατροπή με τον καιρό του Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί ο καιρός του Πάσχα να αναμενόταν αίρθιος σ' όλη την χώρα όμως φαίνεται πως έχουμε μια μικρή ανατροπή από τον Τάσο Αρνιακό!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου και ανέλυσε τον καιρό των γιορτινών αυτών ημερών και έφερε λίγο... αλλαγές.

Πριν λίγες μέρες ο Τάσος Αρνιακός μας είχε ξεκαθαρίσει ότι όλη η Μεγάλη Εβδομάδα και ειδικά η Κυριακή του Πάσχα θα είναι εξαιρετική από πλευρά καιρού, ωστόσο από την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται μια αλλαγή που θα δημιουργήσει κάποια προβλήμα σ'όλη την χώρα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι οι ισχυροί άνεμοι που θα συνδυαστούν με αρκετή ζέστη. Ωστόσο η εβδομάδα θα ξεκινήσει με βροχές στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θράκη και τις γύρω περιοχές.

Τάσος Αρνιακός: Κακοκαιρία από την Μεγάλη Πέμπτη

Τώρα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και ειδικά την Μεγάλη Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες σ' όλη τη χώρα ενώ ίδιο σκηνικό αναμένεται την Μεγάλη Παρασκευή... Μάλιστα από την Λαμία και πάνω αναμένεται να έχουμε βροχές ακόμα και την Κυριακή του Πάσχα...

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share