Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

MasterChef 5 - διαρροή: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν!

Έφτασε η στιγμή που περιμένατε!

29 Μαρτίου 2021 13:30
MasterChef 5 - διαρροή: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη είναι η διαρροή που "έσκασε" για το MasterChef! Ποιοι παίκτες πρόκειται να αποχωρήσουν από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR;

Συγκεκριμένα, όπως είναι λογικό, όσο οι μέρες περνούν και οι πιο αδύναμοι κρίκοι μαγειρικά αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής, θα δούμε να φεύγουν και ονόματα που μέχρι στιγμής ήταν φαβορί μέσα στο παιχνίδι, όπως έγινε και με τη Μαρίνα, η οποία θα επιστρέψει στο MasterChef.

Πάμε να δούμε, όμως, τους παίκτες που θα αποχωρήσουν! Όπως ανέφερε το Πρωινό αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει μια γυναίκα για αρχή και στη συνέχεια ένας άνδρας. Η γυναίκα, λοιπόν, είναι η Κωνσταντίνα και ο άνδρας είναι ο Ιωάννης, ο οποίος έχει φέρει πολλές αντιδράσεις!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

MasterChef 5 - Όσα θα δούμε σήμερα 29/3 στο STAR

"Χαμός" προβλέπεται και στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς στενεύει ο κλοιός για τους παίκτες! Τι πρόκειται να δούμε σήμερα στο STAR;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Άρωμα Ασίας έχει αυτήν τη φορά το Mystery Box για τους επίδοξους σεφ, με τα υλικά να είναι αρκετά δύσκολα, ώστε να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Στο τέλος της δοκιμασίας, ένας θα είναι αυτός που θα εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, με την Μαρίνα να έχει αποχαιρετήσει εδώ και μερικά 24ωρα.

Δείτε το trailer:

 

Ροή ειδήσεων

Share