Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Οικονομικά «όργια» από την Άση Μπήλιου: Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

«Κρεσέντο» όψεων φέρνει σπουδαίες εξελίξεις

10 Μαΐου 2024 08:07
Οικονομικά «όργια» από την Άση Μπήλιου: Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου προβλέπει ένα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις απόψεις.

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Ταύρου σε ένα κρεσέντο θετικών όψεων που κορυφώνεται από τις 13/05/2024 μέχρι τις 23/05/2024 και φέρνουν ουρανοκατέβατες ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα, ξαφνικές αλλαγές, αλλά και να έχουμε περισσότερη τύχη ο καθένας σε διαφορετικό τομέα. Και μέσα σε όλο αυτό το ευνοϊκό κλίμα, στις 15/05/2024 προχωρά και ο Ερμής στον Ταύρο που θα βοηθήσει να είμαστε προσγειωμένοι και να οργανώσουμε με συνέπεια, υπομονή κι επιμονή τη δράση μας.

Ποιοι θα είναι τυχεροί στα ερωτικά τους και ποιοι θα διαπρέψουν στα οικονομικά και στα επαγγελματικά; Ποιοι θα επισημοποιήσουν σχέσεις και συνεργασίες και ποιοι θα κάνουν νέες γνωριμίες και θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα; Ποιοι θα κάνουν νέα ξεκινήματα στην καριέρα τους και ποιοι θα δουν τους κόπους τους να αναγνωρίζονται και να αυξάνουν τα εισοδήματά τους;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share