Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Χρυσό «κομπόδεμα» από την Λίτσα Πατέρα: Δρόμος γεμάτος οικονομική τύχη για Ταύρους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

9 Μαΐου 2024 23:11
Χρυσό «κομπόδεμα» από την Λίτσα Πατέρα: Δρόμος γεμάτος οικονομική τύχη για Ταύρους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα αναλύει την παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους, μία όψη που ευνοεί την επικοινωνία.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που είχαμε χθες και θα μας επηρεάζει έως τις 23 Μαΐου (επόμενη Πανσέληνος) υπόσχεται πολλά, καθώς είναι μεγάλο αστρολογικό γεγονός, το οποίο θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα οικονομικά.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, με τη συμμετοχή του πλανήτη των μεγάλων αλλαγών, Ουρανού, δείχνει τις απρόσμενες αλλαγές που θα φέρει ο πλανήτης σε θέματα που αφορούν τη Γη (Ταύρος). Ώρα να χαρούμε τα αγαθά της Γης.

Η θετική όψη που δημιουργείται από τη θέση του Κρόνου (στους Ιχθύες) μάς επιτρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές (Ουρανός), ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στη Γη να μας παράξει ό,τι καλύτερο σε προϊόντα, αλλά και σε σταθερό έδαφος (γενικά στα υλικά αγαθά).

Ωστόσο, η συμμετοχή του επαναστάτη Ουρανού θα δημιουργήσει ένα κλίμα επανάστασης και άκρατης επιθυμίας για ατομική ελευθερία. Βέβαια, ο Ουρανός δεν είναι μόνο ανατρεπτικός, αλλά είναι και «πρεσβευτής» της προόδου και των τεχνολογικών επιτευγμάτων (διάστημα, επιστήμες).

Εδώ και πολλές δεκαετίες προετοιμάζονται αποικίες στη Σελήνη και τον Άρη. Γενικά, θα γίνουν βήματα προόδου στη γνώση του διαστήματος. Η όψη αυτή επηρεάζει άμεσα τη Σκωτία (αλλαγές), ενώ παράλληλα επηρεάζεται ευνοϊκά η Κίνα, το ωροσκόπιο της οποίας υπόσχεται μεγάλη πρόοδο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share