Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

9 Μαΐου 2024 07:06
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτή η Πέμπτη είναι ιδανική για επικοινωνία και κοινωνική αλληλεπίδραση. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και σε καθιστά περισσότερο δημοφιλή. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα χαρίζει ευκαιρίες για ριζικές αλλαγές μέσα από τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, όσο το εξάγωνό της με τον Άρη σου δίνει την ενέργεια να προχωρήσεις δυναμικά στις προσπάθειές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αυτή η Πέμπτη αποκαλύπτει μια ευκαιρία για επικοινωνία και οικονομική ενδυνάμωση, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον τομέα των προσωπικών σου πόρων. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες για μεταμορφώσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Το εξάγωνο με τον Άρη φέρνει ενέργεια και πρωτοβουλία για να δράσεις με αποφασιστικότητα προς την επίτευξη των στόχων σου.

Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πέμπτη σε βρίσκει με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, Δίδυμε, ενισχύοντας την συναισθηματική σου ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, άρα υπόσχεται βαθιές αναζητήσεις και μεταμορφώσεις μέσω ταξιδιών ή εκπαίδευσης. Επίσης, το εξάγωνο με τον Άρη χαρίζει ενέργεια και δράση στις κοινωνικές σου δραστηριότητες, όπως αντίστοιχα και στα ομαδικά σου εγχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έφτασε η Πέμπτη, Καρκίνε, και σε καλεί να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, με τη Σελήνη στους Διδύμους να φωτίζει τον τομέα των κρυφών σου συναισθημάτων και της εσωτερικής σου ηρεμίας. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών, σε βοηθά να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων, ενώ το εξάγωνό της με τον Άρη σου προσδίδει την απαραίτητη θέληση να επιδιώξεις τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Πέμπτη αυτή δίνει έμφαση στις κοινωνικές σου σχέσεις και στα συλλογικά σου ιδανικά, με τη Σελήνη στους Διδύμους. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες και αλλαγές μέσα από την κινητοποίηση ατόμων που συναντάς. Συνάμα, το εξάγωνο με τον Άρη ενδυναμώνει την ανάγκη σου για αναζήτηση περιπετειών ή άλλου φιλοσοφικού περιεχομένου και σου δίνει την ενέργεια να εξερευνήσεις καινούριους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, η Πέμπτη σου υπόσχεται μια σημαντική ημέρα για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει τον τομέα της καριέρας σου, η δημιουργική σκέψη και η επικοινωνία είναι στο επίκεντρο. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καθημερινής εργασίας υπόσχεται μεταμορφώσεις που θα σε οδηγήσουν σε αυξημένη παραγωγικότητα και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών. Το εξάγωνο με τον Άρη στον τομέα των μεταμορφώσεων σου δίνει την ενέργεια να προχωρήσεις με θάρρος στις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, αυτή η Πέμπτη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και περιπέτειας στη ζωή σου, με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει τον τομέα των ταξιδιών και της μάθησης. Η σύνδεση με τον Πλούτωνα υπόσχεται βαθιές και μεταμορφωτικές εμπειρίες μέσω της εκπαίδευσης ή της εξερεύνησης νέων ιδεών, ενώ το εξάγωνο με τον Άρη φέρνει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η Πέμπτη φέρνει ενέργεια εσωστρέφειας και μεταμόρφωσης, με τη Σελήνη στους Διδύμους να αναδεικνύει τον τομέα των μυστικών και της βαθιάς σου ψυχής. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου υπόσχεται ισχυρές στιγμές συναισθηματικής σύνδεσης και αναγνώρισης των πραγματικών σου αναγκών. Το εξάγωνο με τον Άρη στον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας και της υγείας σου δίνει την ενέργεια να κάνεις θετικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Πέμπτη υπόσχεται να φέρει ζωντάνια στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Με τη Σελήνη στους Διδύμου, απέναντί σου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα έχεις την ευκαιρία να εμβαθύνεις και να μεταμορφώσεις τον τρόπο επικοινωνίας σου, ανακαλύπτοντας βαθύτερες αλήθειες. Το εξάγωνο που κορυφώνεται μεταξύ Σελήνης και Άρη σε παροτρύνει να δράσεις με πάθος και ενθουσιασμό, μετατρέποντας τις ιδέες σου σε πραγματικότητα. Με τα παιδάκια σου περνάτε περίφημα κι ανακαλύπτετε χόμπι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας και της υγείας, φέρνοντας αέρα ανανέωσης και δυναμισμού στις εργασιακές σου υποθέσεις. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα των προσωπικών σου πόρων σου υπενθυμίζει τη σημασία της μεταμόρφωσης και της αναζήτησης βαθύτερων αξιών στην εργασία σου. Η Πέμπτη, επίσης, κορυφώνει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη κι ενθαρρύνει τις δυναμικές ενέργειες για τη βελτίωση του προσωπικού σου χώρου.

Προβλέψεις ζωδίων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τη δημιουργικότητά σου και την επιθυμία για διασκέδαση, Υδροχόε. Η Πέμπτη κορυφώνει κι ένα Σελήνης/ Πλούτωνα και υπόσχεται βαθιές μεταμορφώσεις στον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό και τη ζωή σου. Το εξάγωνό της, παράλληλα, με τον Άρη βελτιώνει αισθητά τις επικοινωνίες σου, κάνοντας αυτήν την ημέρα ιδανική για να εκφράσεις τις ιδέες σου. Μπορείς να επιδιώξεις πάρα πολλά από όσα ονειρεύεσαι, φτάνει να το πιστέψεις

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Πέμπτη φέρνει έναν κύκλο ανανέωσης στον προσωπικό και οικογενειακό σου χώρο, με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει την ανάγκη σου για επικοινωνία και σύνδεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον τομέα του ασυνείδητου υποδηλώνει βαθιές εσωτερικές αλλαγές και μεταμορφώσεις, ενώ το εξάγωνο με τον Άρη στον τομέα των προσωπικών σου πόρων σε ωθεί να αναλάβεις δράση για την ενίσχυση της οικονομικής σου ασφάλειας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share