Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει η Μαριλού Κατσαφάδου για τον χαμό του Πάνου Νάτση: «Τα τελευταία δύο χρόνια συναντιόμαστε στο ίδιο σπίτι και παίζουμε το ίδιο παιχνίδι με το μοιραίο βράδυ» (video)

«Κάπως απαλύνει τον πόνο μας αυτό...»

23 Ιανουαρίου 2024 17:48
Συγκλονίζει η Μαριλού Κατσαφάδου για τον χαμό του Πάνου Νάτση: «Τα τελευταία δύο χρόνια συναντιόμαστε στο ίδιο σπίτι και παίζουμε το ίδιο παιχνίδι με το μοιραίο βράδυ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Σέρρες που μπήκε στο Netflix και τον συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Νάτση, ο οποίος πριν δύο χρόνια πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

«Βρισκόμαστε στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είχαμε κάνει και εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Πάνος. Κάθε χρόνο… αυτό μας απαλύνει κάπως τον πόνο. Παίζουμε το ίδιο παιχνίδι που παίξαμε εκείνο το βράδυ. Κάπως αυτό συντηρεί μέσα μας και την αγάπη. Ούτως ή άλλως εμείς βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα.

Δεν γίνεται αυτό σε όλες τις δουλειές. Αυτή τη βραδιά την έχουμε κρατήσει. Δίνουμε κουράγιο, συντηρούμε τη μνήμη του Πάνου έτσι. Χαίρομαι να βλέπω τον Πάνο που είναι τόσο καλός στις Σέρρες, τον χαίρομαι, δεν τον χορταίνω» αποκάλυψε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Συγκινεί η Γιούλη Τσαγκαράκη για Πάνο Νάτση: «Του αξίζει να τον δει πολύς κόσμος μέσα από το Netflix»

Η «θεία Σταματίνα» από τις «Σέρρες», η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τον Πάνο Νάτση και συγκίνησε, αναφέροντας πως του αξίζει να τον δει πολύς κόσμος μέσα από το Netflix.

Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη κατάφεραν να μπουν στην πλατφόρμα του Netflix και χιλιάδες κόσμος να μπορέσει έτσι να απολαύσει την ελληνική παραγωγή από κάθε γωνία του πλανήτη.

«Έπρεπε να γίνει αυτό! Αξίζει στον Πάνο Νάτση να τον δει πολύς κόσμος μέσα από το Netflix. Πρέπει να δουν τον Πάνο Νάτση, να δουν αυτή τη δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη και του Σταμάτη Πατρώνη. Ο Γιώργος είναι πολύ χαρούμενος, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη των Σερρών. Θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στη δεύτερη σεζόν χωρίς τον Πάνο Νάτση» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share