Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του στο σημείο του δυστυχήματος! «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου...» - Το συγκινητικό μήνυμα

Η σπαρακτική φωτογραφία

29 Ιουλίου 2022 14:33
Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του στο σημείο του δυστυχήματος! «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου...» - Το συγκινητικό μήνυμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξι μήνες συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή και η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της δεν βρίσκεται στη ζωή και από την πρώτη κιόλας στιγμή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την θλίψη και το πένθος της, μιας και οι δυο τους είχαν κάνει κοινά όνειρα και είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας.

Η νεαρή μουσικός ανέβασε σήμερα (29/7) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος και έγραψε: «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα. Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω».

Το συγκινητικό μήνυμα της Διονυσίας Γεωργιάδου για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Πάνο Νάτση: «Νιώθω ακόμα πόνο...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις Σέρρες και την απώλεια του Πάνου Νάτση. Με την ευκαιρία δείτε την ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση για τους 6 μήνες από το θάνατό του.

Η σειρά ξεκινώντας -και μάλιστα με διθυραμβικές κριτικές- ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του Πάνου Νάτση. Σκέφτηκες ότι αυτό το τραγικό γεγονός δεν προοιωνιζόταν μια καλή πορεία της κι ίσως οι «Σέρρες» δεν έπρεπε να βγουν τη συγκεκριμένη στιγμή;

Γιώργος Καπουτζίδης  Πάνος Νάτσης Σέρρες

Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Αντίθετα, υπήρχε ένας λόγος παραπάνω για να βγει στον αέρα η σειρά. Είναι η τελευταία εικόνα που έχουμε από τον Πάνο και δεν θα την κρύβαμε σε ένα συρτάρι. Κάθε φορά που πήγαινα για να δω ένα επεισόδιο μονταρισμένο, ένιωθα μεγάλη ανυπομονησία γιατί θα έβλεπα και κάτι καινούριο από τον Πάνο.

Θυμάμαι τη στενοχώρια μου όταν επρόκειτο να δω το δέκατο επεισόδιο, στο οποίο δεν υπήρχε πια συνέχεια του Πάνου. Κόσμος που ίσως να μην είχε παρακολουθήσει τις δουλειές του διαπίστωσε πόσο εξαιρετικός ήταν σε μία πολύ ωραία δουλειά. Αυτό που μας άφησε πίσω είναι μια υπέροχη ερμηνεία. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος ο Πάνος κι όλοι χαρήκαμε που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε.

Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε κρατήσει μέσα μας κάτι από τη φιλοσοφία του και τον τρόπο σκέψης του. Πάντα μας έλεγε να μην στενοχωριόμαστε.

Το έλεγε σε εμάς αλλά ο ίδιος πολλές φορές στενοχωριόταν. Νιώθω ακόμη πόνο για την απώλειά του, δεν τελειώνει αυτό. Εξακολουθείς να το ζεις, να το βιώνεις.

Είμαστε φίλοι με όλα τα παιδιά της παράστασης (Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του)., με τα οποία συνεργαζόμασταν τρία χρόνια. Όταν μαζευόμαστε, τον μνημονεύουμε τον Πάνο, λέμε ιστορίες και νιώθουμε σαν μην ήρθε απλώς στη συνάντησή μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share