Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κρίσιμες ώρες για τον Παντελή Βούλγαρη - Δίνει μάχη στην εντατική

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

13 Ιανουαρίου 2024 15:47
Κρίσιμες ώρες για τον Παντελή Βούλγαρη - Δίνει μάχη στην εντατική
Από Εύη Κουρίδου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Παντελής Βούλγαρης, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό ενώ αντιμετωπίζει και χρόνια προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ο 83χρονος σκηνοθέτης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται με κορωνοϊό κι αυτό ενώ ήδη η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Την είδηση επιβεβαίωσε, σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η σύζυγός του.

«Έχουμε μια είδηση, που μπορώ να τη μεταφέρω, τη διασταυρώσαμε. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης, για να μοιραστεί στη συνέχεια περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Καλλιτέχνης μέχρι τέλους ο Βασίλης Καρράς, έγραψε τραγούδι στην εντατική, που χαρακτηρίζεται «μυθικό».

«Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με την σύζυγό του. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο Παντελής Βούλγαρης κόλλησε κορωνοϊό, αμέσως μετά τη βράβευσή του με αφορμή την προσφορά του στον πολιτισμό σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, είναι δύσκολη η κατάσταση», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής του Open.

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου - Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το οποίο δεν του επέτρεψε να εμφανιστεί στο Nox, με τη Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του και έτσι προχώρησε σε εισαγωγή στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στο show.

Παρόλα αυτά, ο ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον τραγουδιστή και ο ίδιος εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως σήμερα, Σάββατο 13/1, θα πάρει εξιτήριο.

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου για το πρόβλημα υγείας του

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως αυτό το τριήμερο δε θα εμφανιστεί στο «Περιβόλι του Ουρανού», όπως είχε κανονίσει, διότι στόχος του είναι πρώτα να αναρρώσει πλήρως.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share