Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για το χειρουργείο που έκανε

«Ξεκουράζομαι και αναρρώνω»

1 Οκτωβρίου 2023 13:22
Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για το χειρουργείο που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο Χάρης Βαρθακούρης. καθώς αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο, με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους ακολούθους του για το πρόγραμμά του τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το δημοσίευμα για τον Γιάννη Πάριο που τον έκανε έξαλλο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους).

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!

Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας. Ωστόσο αυτό το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή.

Σας περιμένω. ΥΓ. Η Ζυρίχη στις 14/10 δεν είναι πλάκα. Είναι η μέρα που επιστρέφω στο κουρμπέτι και στους αγωνιστικούς χώρους! Θα είμαστε με τον Γιάννη Βαρδή».

Καταπέλτης ο Χάρης Βαρθακούρης: «Έχει κουράσει με τον πατέρα μου, Γιάννη Πάριο, να μας...»

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μιλήσει στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο και ήταν καταπέλτης, τονίζοντας πως τον έχει κουράσει να τους συγκρίνουν.

Ο ίδιος μιλώντας εξομολογήθηκε πως λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τη γνώμη του πατέρα του. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η αεροσυνοδός που του «έκλεψε» την καρδιά.

«Τον ακούω προσεκτικά, λαμβάνω υπόψη του τις γνώσεις του και την τεράστια εμπειρία του, αλλά την τελική απόφαση την παίρνω εγώ». Ο πατέρας μου δεν είναι μόνο σπουδαίος τραγουδιστής, είναι τεράστιος συνθέτης και τεράστιος στιχουργός. Έχει όλο το πακέτο και είναι ο ορισμός του ολοκληρωμένου καλλιτέχνη. Καλώς ή κακώς, όμως δεν αισθάνομαι δέος. Μόνο περηφάνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

 Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Πάριος

Όσο για το αν φοβήθηκε την σύγκριση δήλωσε: «Δεν έχει σταματήσει ποτέ η σύγκριση, οπότε πρέπει να χρησιμοποιούμε ενεστώτα. Δεν τη φοβάμαι όμως, αφενός γιατί δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και αφετέρου γιατί την έχω συνηθίσει. Το κυριότερο όμως, είναι ότι την έχω βαρεθεί και με έχει κουράσει. Κυρίως απορώ πώς δεν έχει κουράσει αυτούς που επιμένουν να μας συγκρίνουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share