Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που κληρονόμησε με τα αδέρφια του, Παύλο και Φίλιππο

Η «χρυσή» κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας

29 Απριλίου 2024 13:52
Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που κληρονόμησε με τα αδέρφια του, Παύλο και Φίλιππο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν επιτυχημένες καριέρες πέρα από τα βασιλικά καθήκοντα. Εργαζόμενοι σε επενδυτικά funds, οι δύο από τους τρεις γιους του Κωνσταντίνου είναι ενεργοί στον τομέα των επενδύσεων, ενώ ο τρίτος αδερφός δηλώνει επενδυτικός σύμβουλος, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία και τις γνώσεις του σε αυτόν τον κλάδο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη κίνηση του πρίγκιπα Νικόλαου μετά τον χωρισμό του από την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η προσωπική ζωή και η κληρονομιά της οικογένειας

Παρά τις προκλήσεις που συνεπάγεται η απώλεια του θρόνου, οι τρεις πρίγκιπες έχουν προσαρμοστεί σε έναν πιο σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο Παύλος και ο Φίλιππος είναι παντρεμένοι, ενώ ο Νικόλαος πρόσφατα χώρισε από την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου. Ο Νικόλαος, που είναι επίσης εγκατεστημένος στην Ελλάδα, εργάζεται ως επενδυτικός σύμβουλος με αξιόλογες απολαβές.

Η επιρροή του Νικόλαου στον τομέα των επενδύσεων ενδέχεται να έχει ενισχυθεί από τη φιλία του με τον Νάσο Θανόπουλο, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Morgan Stanley και νυν της UBS, καθώς η γνωριμία τους ανάγεται από τα σχολικά τους χρόνια.

Κληρονομιά και Μέλλον

Παρόλο που δεν φέρουν πλέον το βαρύνον επίθετο Γκλύξμπουργκ, οι τρεις αδελφοί διατηρούν την κληρονομιά τους ως μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, ενστερνιζόμενοι την προσέγγιση του Φρειδερίκου Β΄ της Πρωσίας, ότι “το βασιλικό στέμμα είναι απλά ένα καπέλο που αφήνει την βροχή να περνάει μέσα”

Ο Θανόπουλος ήταν αυτός που έπεισε τον κουμπάρο του να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και αυτός που του γνώρισε ουκ ολίγους ισχυρούς του επιχειρείν και της ναυτιλίας.

Σε αντίθεση με τον πρωτότοκο αδερφό του Παύλο, ο Νικόλαος είναι πιο εξωστρεφής και ποτέ δεν φέρεται να κυνήγησε τα πολλά λεφτά, προτιμώντας να δουλεύει τόσο όσο λένε οι φίλοι του.

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που κληρονόμησε με τα αδέρφια του, Παύλο και Φίλιππο

Γι’ αυτό άλλωστε εντρύφησε και στο μεγάλο του πάθος, την φωτογραφία, με τα κλικ του φακού του να παρουσιάζονται σε ατομικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν τρελαίνεται με το real estate και μέχρι πρότινος έμενε στην γνωστή μεζονέτα στο Καστρί, μαζί με την πρώην πλέον σύζυγό του Τατιάνα εν αντιθέσει με τον μεγάλο του αδερφό Παύλο, ο οποίος έχει τουλάχιστον έξι σπίτια.

Ήταν αυτός που παντρεύτηκε την κόρη του δισεκατομμυριούχου «βασιλιά των Duty Free» Ρόμπερτ Μίλερ, Μαρί Σαντάλ που στο πρόσωπό του βρήκε τον γαλαζοαίματο πρίγκιπα που πάντα αναζητούσε, έστω και αν δεν είχε πλέον θρόνο.

Ο μικρότερος αδερφός του Φίλιππος, ακολούθησε παρόμοια διαδρομή, αφού συνάντησε τον έρωτα στο πρόσωπο της Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ο οποίος συζητήθηκε έντονα πέρυσι για το «δώρο» που φέρεται να έκανε στον γαμπρό και την κόρη του.

Πληρώνοντας 18.000.000 ευρώ αγόρασε από την Νινέτα Φιξ ένα από τα ακριβότερα ρετιρέ της Αθήνας, στην περιοχή των Ανακτόρων με εκπληκτική θέα και ιδιωτικό ασανσέρ.

Ακόμη κι αυτό όμως, φαντάζει λίγο μπροστά στο real estate του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που έχουν αποκτήσει συγκλονιστικές κατοικίες σε Ευρώπη και Αμερική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share