Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» ο Χάρης Βαρθακούρης: Το δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Πάριο σε κλινική αποκατάστασης (photo)

Έξαλλος ο τραγουδιστής

24 Μαρτίου 2023 22:58
«Ταύρος εν υαλοπωλείο» ο Χάρης Βαρθακούρης: Το δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Πάριο σε κλινική αποκατάστασης (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης με δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Πάριο να βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης.

Και για του λόγου το αληθές δεν ήταν ένα απλό δημοσίευμα αλλά εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού που θέλει τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, να νοσηλεύεται σε κλινική αποκατάστασης σε κρίσιμη κατάσταση. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισε με τον Γιάννη Πάριο.

«Η τιτάνια μάχη των γιατρών σε κλινική αποκατάστασης. Τα εγκεφαλικά γονάτισαν τον Πάριο στα γενέθλιά του», αναφέρει το περιοδικό. Ο Χάρης Βαρθακούρης όταν το είδε έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο.

«Αν ζούσαμε στην Αμερική, το περιοδικό και οι εκδότες θα έπρεπε να δουλεύουν 3 ζωές για να πληρώνουν δικηγόρους και αποζημιώσεις. Κρατάω μια επιφύλαξη βεβαίως αν ο πατέρας μου είχε κάνει εκτροπή στο σταθερό του στην «κλινική αποκατάστασης» που νοσηλευόταν και όταν τον κάλεσα για να του ευχηθώ, προσποιήθηκε, πολύ επιτυχημένα μάλιστα, (για να μην ανησυχήσω) ότι είναι καλά και είπε ψέματα ότι τον πέτυχα στον καναπέ να τρώει φρούτο!», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Το δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Πάριο σε κλινική αποκατάστασης

Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος: «Υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά μου, με την οποία δεν ζούμε μαζί, αλλά…»

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Πάριος, καθώς υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά του, όπως δήλωσε, με την οποία βέβαια δεν ζουν μαζί. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να τον ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα «Real» πριν μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας:

Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος

«Υπάρχει μια γυναίκα στο μυαλό μου, στην καρδιά μου, με την οποία δεν ζούμε μαζί, αλλά βρισκόμαστε, είναι η έγνοια μoυ, είμαι η έγνοια της... Δεν μπορώ να σου πω όνομα, δεν μιλούσα ποτέ για τις συντρόφους μου και δεν θα το κάνω ποτέ. Αφορά μόνο εκείνη κι εμένα. Θα «πουλήσω» εγώ σχέση μου; Αυτά είναι γι’ αυτούς που δεν είναι τραγουδιστές και θέλουν να υπάρχουν στα πράγματα «πουλώντας» την όποια προσωπική τους ζωή, είτε αυτή υπάρχει είτε όχι!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share