Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με Γιάννη Πάριο: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Μαθεύτηκε χρόνια μετά!

15 Φεβρουαρίου 2023 17:25
Σούσουρο με Γιάννη Πάριο: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο προκλήθηκε με τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, καθώς μαθεύτηκε ο λόγος που είχαν χωρίσει.

Αν και έχουν περάσει χρόνια από το χωρισμό τους, κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα ποια ήταν η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου για τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα, λοιπόν με το τότε ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», αφορμή του χωρισμού στάθηκε ο γάμος του γιου του τραγουδιστή, Θανάση στην Πάρο.

Ο Γιάννης Πάριος με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο καμαρίνι
(ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Στη συγκεκριμένη τελετή θα γινόταν και η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Γιάννη Πάριου - μετά την επανασύνδεσή τους.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε η σύντροφός του να καθίσει δίπλα του, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Φαίνεται πως η επιθυμία του αυτή δεν βρήκε σύμφωνο το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καβγαδίσει έντονα! Την κατάληξη του καβγά την ξέρουμε! Κάπως έτσι ήρθε ο χωρισμός...

Κυριάκος Σκούρας: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου - Ποιο είναι το επάγγελμά του (photo)

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μαζί με τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Σέρρα - Η ψυχή του Πόντου», στο Μικρό Θέατρο Άνεσις με πρωταγωνίστρια τη Χρύσα Παπά.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα λεφτά που έπαιρνε ως πρωτοεμφανιζόμενη στη Λάμψη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η ηθοποιός έλαμπε στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της, φορώντας ένα floral μαντό, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί τσάντα και μαύρες γόβες. Οι δυο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Κυριάκος Σκούρας Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει για τον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά: «Δε μου πήγε απλά καλά αυτή η σχέση αλλά εξαιρετικά καλά. Και θέλω να συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε έναν χρόνο μαζί.

Γνωριστήκαμε μέσω παρέας και κολλήσαμε από την επόμενη μέρα. Ήθελα να έρθει ένας σύντροφος ζωής και τον βρήκα. Στο παρελθόν το είχα ζητήσει με λάθος τρόπο. Ζητάς ακριβώς τι θέλεις από το σύμπαν, τις προδιαγραφές και όταν έχεις καθαρίσει το τοπίο μέσα σου και έχεις ξεφορτώσει κάποια πράγματα έρχεται.

Επέλεγα να είμαι με άντρες που είχαν τη ζήλια. Ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα για τίποτα. Ο σύντροφός μου δε ζηλεύει, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Είναι Υδροχόος, ξέρω που πάω. Δεν έχει κανέναν λόγο να ζηλέψω, υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός, θέλουμε και οι δύο να συμπορευτούμε. Μένουμε μαζί».

Ποιο είναι το επάγγελμα του Κυριάκου Σκούρα

Ο Κυριάκος Σκούρας είναι πολύ γνωστός τόσο στον επιχειρηματικό αλλά και τον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έσωσε πριν από λίγα χρόνια τον Πανιώνιο από την οικονομική καταστροφή και βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι τον περασμένο Ιούλιο- όταν και αποχώρησε. «Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω» δήλωνε το καλοκαίρι στην ιστοσελίδα panionianea.gr.

Στον επιχειρηματικό κλάδο το όνομα του είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1980, καθώς θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εκτελωνιστές της χώρας -η εταιρεία του δημιουργήθηκε το 1975 και τα γραφεία της βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον είναι ιδιοκτήτης του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, με παιδικές κατασκηνώσεις και δεκάδες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σε μία έκταση 330 στρεμμάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον χώρο του τον αποκαλούν «βασιλιά της κατασκήνωσης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share