Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πρόδωσε ο γιος του Γιάννη Πάριου: «Ο πατέρας μου δεν το ήξερε...»

Τι αποκάλυψε;

26 Ιανουαρίου 2023 14:33
Το πρόδωσε ο γιος του Γιάννη Πάριου: «Ο πατέρας μου δεν το ήξερε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good Job Nicky, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» πριν μερικούς μήνες, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του δεν ήξερε ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική, στη σχέση που έχει με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, αλλά και στις κρίσεις πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε με τι δε συμφωνεί ο Γιάννης Πάριος με τον γιο του.

«Όταν αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική, ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Δεν ήθελα να το ξέρει γιατί ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε χωρίς παπούτσια από την Πάρο. Αν μπορώ εγώ με αυτή την ποιότητας ζωής που μου έχει στηθεί, όπως μου έχει στηθεί, μπορώ να το κάνω και χωρίς να πω, “μπαμπά ξέρεις θέλω να κάνω μουσική, θέλω ένα στούντιο, θέλω μία δισκογραφική”. Ήθελα να τα κάνω μόνος μου με το σπαθί μου, όπως έκανε και ο ίδιος σε πολύ χειρότερες συνθήκες από εμένα.

Αν ρωτούσες τον πατέρα μου πιστεύω πως θα απαντούσε το ίδιο. Το θεωρούμε υποχρέωση, δηλαδή είναι αμαρτία αν έχω κάτι να μην το προσφέρω. Ο πατέρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός και πλέον έχουμε έναν πανέμορφο διάλογο, δηλαδή μιλάμε καλλιτεχνικά», είπε ο Good Job Nicky.

Σχετικά με τις κρίσεις πανικού που πέρασε στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωσε: «Κοντράρομαι με τον εαυτό μου. Είμαι λίγο αγχώδης, παλαιότερα ήμουν πολύ περισσότερο δηλαδή έχω μιλήσει και για κρίσεις πανικού, πέρναγα άσχημα. Αλλά το θεωρώ και μεγάλο προνόμιο αυτό, γιατί είναι ζωντάνια, τα ζεις όλα. Με ποια λογική να ζήσω αγάπη με πάρα πολύ συναίσθημα και να μην ζήσω και το άγχος; Θεωρώ ότι είναι καλό να το περάσουμε όλοι για να μπορούμε να διακρίνουμε και τα καλά και τα κακά. Η στιγμή της κρίσης πανικού, είναι χάλια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ζοφερές αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Οφείλει την καριέρα του στην...»

Για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη του στο «Joy» του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, τονίζοντας πως δεν θυμάται ακριβώς την περίοδο που χώρισαν οι γονείς του, καθώς ο πατέρας έφευγε από το σπίτι γενικά.

Όπως ανέφερε δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του μετά το χωρισμό τους, καθώς δεν χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι αυτός, αλλά ο πατέρας του. Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης, έκανε ειδική μνεία στη μητέρα του, η οποία σύμφωνα με τα συμφραζόμενα ήταν ο στυλοβάτης του σπιτιού και στήριξε πολύ τον Γιάννη Πάριο μέχρι να χτίσει την καριέρα του στο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share