Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το αποκάλυψε ο Γιάννης Πάριος: «Δε συμφωνώ με τον μικρό μου γιο, αλλά...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

21 Ιανουαρίου 2023 16:06
Το αποκάλυψε ο Γιάννης Πάριος: «Δε συμφωνώ με τον μικρό μου γιο, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συνέντευξη προ διετίας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για πρώτη φορά για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα Βαρθακούρη, που κάνει επιτυχία στη μουσική ως Good Job Νicky αλλά και για τον Χάρη Βαρθακούρη και τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Πάριος για το ρόλο που είχε ως γονιός στο μεγάλωμα των παιδιών του.

«Ήταν έκπληξη ο μικρός, αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης και έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει “μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ;”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου».

Ο Γιάννης Πάριος είπε ότι δεν συμφωνεί με το στυλ μουσικής που τραγουδάει ο μικρός γιος του:

«Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο» είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε. «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά!»

Ντίνα Μαρκοπούλου: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου πριν γνωρίσει τη Σοφία Αλιμπέρτη (photo)

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές, ωστόσο ο γάμος του με τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι γνωστός στους θαυμαστές του. Η πρώτη του σύζυγος ακούει στο όνομα Ντίνα Μαρκοπούλου.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Δείτε επίσης: "Θυμάμαι σκηνικά": Κόκαλο με τις αποκαλύψεις του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Ντίνα Μαρκοπούλου Πάριος

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τους γάμους που έκανε: "Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ. Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!".

Ντίνα Μαρκοπούλου Πάριος Χάρης Βαρθακούρης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share