Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Σοφία Αλιμπέρτη: Με αυτόν τον άνδρα ξεπέρασε τον Γιάννη Πάριο

Το εξομολογήθηκε

3 Μαρτίου 2023 17:24
Άκρως αποκαλυπτική η Σοφία Αλιμπέρτη: Με αυτόν τον άνδρα ξεπέρασε τον Γιάννη Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπάρχει πάντοτε στις αναμνήσεις πολλών ως μια γυναίκα, που αποτέλεσε ερωτικό σύμβολο, αν και ποτέ της δεν το επεδίωξε, με την ίδια πάντως αρκετές φορές συζητήθηκε για τις σχέσεις της.

Πιο χαρακτηριστική ήταν, φυσικά, αυτή με τον Γιάννη Πάριο που εξελίχθηκε σε γάμο, αποκτώντας και δύο παιδιά, αλλά χωρίζοντας τελικά, για να βρεθεί η ηθοποιός στην Πάρο σε μόνιμη βάση, αν και με τα χρόνια είδε ξανά τον... φτερωτό θεό να της πετά το βέλος του έρωτα.

Η σχέση που κανείς δεν έμαθε

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή πριν από λίγο καιρό στο «Πρωινό μας», η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε σε μία μακροχρόνια σχέση της, η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή, με τον τραγουδιστή παράλληλα να αναφέρεται στον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Περήφανος παππούς ο Γιάννης Πάριος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη αγκαλιά με τις κόρες τους

Στο παρελθόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ένα από τα πρόσωπα που βλέπαμε στην τηλεόραση, είτε παρουσιάζοντας κάποιο δικό της πρότζεκτ, είτε πηγαίνοντας καλεσμένη σε άλλες εκπομπές. Ταυτόχρονα, ήταν και πολύ ενεργή στα social media και βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον πεθερό της.

Όμως, για κάποιους δικούς της λόγος, αποφάσισε να αποτραβηχτεί παντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε να την δούμε μήνες κάπου, ενώ έχει περιορίσει σημαντικά και την αλληλεπίδρασή της στο instagram.

Δεν πραγματοποιεί πλέον καμία δημόσια εμφάνισή, ούτε όμως και αναρτήσεις με το πρόσωπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού τα έχει βάψει στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, που και που κάνει μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε για να εκφράσει τις σκέψεις της και τις απόψεις της, είτε για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πλάνα από την καθημερινότητά της. Ποτέ όμως πλέον δεν μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία είναι τεράστια όχι μόνο λόγω των μαλλιών, αλλά λόγω και ότι όπως είχε αποκαλύψει έκανε αυστηρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ την δίαιτά της).

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη για την γιορτή του Χάρη

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την σπαρακτική της ανάρτηση για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου (δείτε εδώ), η Αντελίνα θέλησε να ευχηθεί στον Χάρη για την ονομαστική του εορτή και δημόσια, κάνοντας ένα story στο instagram της.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια, τον αγαπημένο της και τα παιδιά της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αγάπη μας». Ωστόσο, αν σκεφτούμε πως πλέον είναι μελαχρινή, η φωτογραφία αυτή είναι από το παρελθόν κι όχι τωρινή..

Περήφανος παππούς ο Γιάννης Πάριος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη αγκαλιά με τις κόρες τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share