Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

Όλα όσα «μαρτύρησε» Ελληνίδα τραγουδίστρια

18 Οκτωβρίου 2022 22:12
Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Στέλλα Κονιτοπούλου είχε μιλήσει παλαιότερα στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάποια άγνωστα περιστατικά για τον Γιάννη Πάριο όσο ήταν παντρεμένος με την Σοφία Αλιμπέρτη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τη σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με κορυφαίο τραγουδιστή, πλην του Πάριου κια του Διονυσίου, που έληξε άδοξα.

«Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

«Κλείνω 33 χρόνια επαγγελματικά στο τραγούδι με 30 προσωπικούς δίσκους! Το επίθετο μου στην ταυτότητα είναι Κλουβάτου, Κονιτοπούλου είναι η μάμα μου, η Αγγελική Κονιτοπούλου. Όταν ακούει ο κόσμος Κλουβάτου, ξινίζει, λες και δε με ξέρουν! Ο Αντώνης Ρέμος ερχόταν μικρός στην πίστα για να μου κάνει δεύτερες φωνές!

Ο Γιάννης Πάριος είναι ψυχούλα! Πολύς γυναικείος πληθυσμός ερχόταν στο καμαρίνι του Πάριου όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη! Έκανα μόνο μια κόρη, είχα δύο αποβολές μετά τη γέννηση της. Δυστυχώς δεν έκανα άλλα παιδιά, παρόλο που ήθελα! Περιμένω την κόρη μου να μου κάνει ένα εγγονάκι!»

Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

Η μητέρα του δεν ενέκρινε και... τον απείλησε: Το παρασκήνιο στον πρώτο γάμο του Γιάννη Πάριου χρόνια πριν γνωρίσει την Αλιμπέρτη

Ο Γιάννης Πάριος απασχόλησε τη showbiz, όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή όμως να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας άλλη μια φορά.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Έτσι έφτασε στον πρώτο του γάμο

Όσο για το παρασκήνιο αυτού του γάμου; Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα - όπως όλες η μανάδες - ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε - έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Μάλιστα, ο Πάριος, που εξομολογήθηκε σε άλλη περίπτωση πως δεν ήταν και ο καλύτερος σύζυγος, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα "Μάνα θα παντρευτώ" και μου λέει "Θα πέσω από το μπαλκόνι". "Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε"... μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω "θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;" και εκεί το γύρισε, "Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share