Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είναι μόνο ο Πάριος και ο Διονυσίου: Η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με κορυφαίο τραγουδιστή που έληξε άδοξα (photos)

Ήταν μια από τις λίγες σχέσεις που είχε αφήσει να γίνουν γνωστές δημόσια

21 Αυγούστου 2022 12:04
Δεν είναι μόνο ο Πάριος και ο Διονυσίου: Η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με κορυφαίο τραγουδιστή που έληξε άδοξα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε κατά καιρούς απασχολήσει τη δημοσιότητα με τις σχέσεις της, με την ίδια να έχει μια... προτίμηση σε τραγουδιστές, αφού ο Γιάννης Πάριος και ο Άγγελος Διονυσίου είχαν γίνει γνωστοί ως δεσμοί τους, που όμως δεν ήταν οι μόνοι.

Ήταν το 2004 όταν η Σοφία Αλιμπέρτη, που πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα, και ο Πέτρος Ίμβριος απολάμβαναν τον έρωτά τους και τις διακοπές τους στην όμορφη Πάρο. Οι δυο τους αποτελούσαν ζευγάρι και απασχολούσαν τα ΜΜΕ.

Το «καυτό» καλοκαίρι και ο χωρισμός

Εκείνη την εποχή, όμως, είχε αναπτυχθεί φημολογία σύμφωνα με την οποία η σχέση τους διερχόταν κρίση. Κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για χωρισμό.

Ωστόσο, οι δύο τους διέψευσαν τους πάντες με τις κοινές τους διακοπές. «Μεσημέρι, σε μια ερημική ακρογιαλιά στην Πάρο. Το ζευγάρι που απολαμβάνει τον έρωτά του, έχουν δει άπειρες φορές να γράφεται ο χωρισμός τους. Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Πέτρος Ίμβριος έχουν βαρεθεί να διαβάζουν και να ακούνε τέτοια σενάρια. Και αφού περνάνε καλά ποιος ο λόγος να χαλιούνται σε διαψεύσεις και αναγγελίες;», ανέφερε αρχικά το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Σοφία Αλιμπέρτη και Πέτρος Ίμβριος

Και το ρεπορτάζ του «Ciao» συνέχιζε ως εξής: «Προτιμούν να πηγαίνουν στο νησί που τόσο αγαπάνε και να παίρνουν θετική ενέργεια.

Ξέροντας ότι με κάθε τους κίνηση θα γίνει λόγος ώστε να πάρουν φωτιά οι φωτογραφικές κάμερες, επιλέγουν μέρη που θεωρητικά κανένα «ξένο» μάτι δεν θα τους ενοχλήσει.

Αν και όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Στη συγκεκριμένη φάση και οι δύο σταμάτησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αποφάσισαν να χαρούν το καλοκαίρι και όλα όσα συνεπάγεται αυτό…».

Σοφία Αλιμπέρτη και Πέτρος Ίμβριος σχέση

Στο φωτογραφικό υλικό που συνόδευε το κείμενο του περιοδικού, η Αλιμπέρτη και ο Ίμβριος εμφανίζονταν σε ακρογιαλιά της Πάρου, στην οποία ήταν μόνοι τους. Ήταν διαχυτικοί και ο φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερά τετ α τετ.

Ήταν μια σύντομη σχέση, αλλά πολύ δυνατή, αφού για πρώτη φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια μετά το χωρισμό της από τον Πάριο μιλούσε ανοιχτά για τη σχέση της με έναν άλλο άντρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share