Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η ώρα της κρίσης για τον Γιάννη Πάριο: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος...»

Τι εξομολογήθηκε;

9 Αυγούστου 2022 12:24
Η ώρα της κρίσης για τον Γιάννη Πάριο: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη στοκ ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη και είχε μιλήσει για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και πόσο καμαρώνει που είναι πολύ καλός πατέρας.

Δείτε επίσης: «Ο Γιάννης Πάριος πολλές φορές με ρωτούσε εάν μου άρεσαν τα…»

Θεωρείτε ότι τα καταφέρατε περισσότερο στην καριέρα ή την προσωπική σας ζωή;

Γιάννης πάριος

Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι. Καμαρώνω που δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ενώ μπορούσα, δεν έκανα. Μα εκεί φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας του ανθρώπου, στο πώς θα φερθεί στους γύρω του όταν έχει αυτή τη δύναμη. Ποια δύναμη, αγόρι μου; Τη δύναμη σ’ τη δίνει ο Θεός και κάποια στιγμή σ’ την παίρνει. Όσο μεγάλος και να γίνεις. Για μένα η δύναμη είναι αυτή της ψυχής, της καρδούλας. Εγώ είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου όταν είμαι στην Πάρο, στον βράχο από κάτω, και ψαρεύω για να πιάσω κανέναν σπάρο και κανένα σαργουδάκι και έχω δίπλα μου τον Γιάννη τον κηπουρό και μου λέει ιστορίες για τον πατέρα μου, τον καπετάν Χαραλάμπη. Έχετε τραγουδήσει Άσε με στη μοναξιά μου.

Το έχετε νιώσει όμως;

Πολλές φορές. Επιλεγμένα. Μία φορά στη ζωή μου δεν ήταν επιλογή δική μου και έφταιγα. Και πάντα φταίμε εμείς. Παρόλο που λέει ο Πάριος. Φταίμε κι οι δυο, το υπόλοιπο κομμάτι λέει φταίω εγώ.

Σαν να είσαι... σε ξενοδοχείο: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο (video)

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να έχει τις υποχρεώσεις του ως κορυφαίος τραγουδιστής, αλλά μένει σε μόνιμη βάση στο νησί της Πάρου, όπου απολαμβάνει την ηρεμία του και τις ομορφιές του νησιού στο υπέροχο σπίτι του.

Στην Πάρο μάλιστα, μένει τόσο η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη , όσο και ο γιος του Μιχαήλ Βαρθακούρης όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικές εδώ και μερικά χρόνια.

Πατέρας και γιος μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Αγαπημένη του συνήθεια είναι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share