Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο Γιάννης Πάριος πολλές φορές με ρωτούσε εάν μου άρεσαν τα…»

Ποιος το δήλωσε;

31 Ιουλίου 2022 14:14
«Ο Γιάννης Πάριος πολλές φορές με ρωτούσε εάν μου άρεσαν τα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη είχε προβεί πριν μερικά χρόνια στο Πρωινό, μαζί με την κόρη του, ο Μίμης Δομάζος, ο οποίος μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για τον κουμπάρο του Γιάννη Πάριο.

Δείτε επίσης: 4 χρόνια πριν παντρευτεί τη Σοφία Αλιμπέρτη: Ο άγνωστος... γάμος του Γιάννη Πάριου με κορυφαία τραγουδίστρια

 Γιάννης Πάριος

«Όταν έμπαινα μέσα στο γήπεδο ήθελα πάντα να κερδίζω, εάν χάναμε σε παιχνίδι, 3 μέρες δε έβγαινα από το σπίτι μου για να μην φάω την καζούρα. Δεν είναι ντροπή να είσαι με έναν άνθρωπο και να αγαπιέσαι! Δε θα ήθελα να έχω έναν γιο, γιατί δε θα μπορούσε να γίνει σαν εμένα! Αυτά που έκανα εγώ στο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να τα κάνει ο γιος μου! Σαν παππούς τα προσέχω τα εγγόνια μου και μιλάμε πολύ. Ο Γιάννης Πάριος εάν δεν ήταν Παναθηναϊκός μπορεί και να μη γινόμασταν κουμπάροι. Ο πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν τρελός Παναθηναϊκός, γίναμε φίλοι και βάπτισε και την Πόπη. Είχα το καλύτερο νυχτερινό κέντρο στην Πλάκα εκείνη την εποχή, τον “Ζυγό” που περάσανε μεγάλοι καλλιτέχνες. Με τον Πάριο γίναμε κολλητοί, πολλές φορές με ρωτούσε εάν μου άρεσαν τα τραγούδια που έγραφε στο καμαρίνι», είπε μεταξύ άλλων ο Μίμης Δομάζος.

Σαν να είσαι... σε ξενοδοχείο: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο (video)

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να έχει τις υποχρεώσεις του ως κορυφαίος τραγουδιστής, αλλά μένει σε μόνιμη βάση στο νησί της Πάρου, όπου απολαμβάνει την ηρεμία του και τις ομορφιές του νησιού στο υπέροχο σπίτι του.

Στην Πάρο μάλιστα, μένει τόσο η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη , όσο και ο γιος του Μιχαήλ Βαρθακούρης όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικές εδώ και μερικά χρόνια.

Πατέρας και γιος μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Αγαπημένη του συνήθεια είναι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share