Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από Μαρία Αναστασοπούλου: «Στην αρχή με τον σύντροφό μου δεν...»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

21 Ιουλίου 2023 21:25
«Βόμβα» από Μαρία Αναστασοπούλου: «Στην αρχή με τον σύντροφό μου δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Μαρία Αναστασοπούλου υποδέχθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube. Η παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως στην αρχή δεν υπήρχε συμπάθεια με το σύντροφό της. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη.

«Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θέλω να είμαι με τον Γιάννη λόγω του κοινού μας επαγγέλματος. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ούτε το πάλεψε πολύ. Ήρθε. Συνεργαστήκαμε και ήρθε. Δεν συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Ant1.

«Δηλαδή εκείνος σκεφτόταν, “ωραία, τι θα σε κάνουμε εσένα τώρα; Θα κάνουμε εκπομπή μαζί σου, μάλιστα” κι εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ προσηλωμένο. Δέσαμε πάρα πολύ στη δουλειά, δηλαδή ήταν σαν να συνεργαζόμασταν πάρα πολλά χρόνια στην πορεία. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς» συνέχισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν ακούστηκαν αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι ο σύντροφός της ήταν για χρόνια προϊστάμενός της, απάντησε:

«Όταν ήρθε ο Γιάννης τότε στον ΣΚΑΪ, εγώ ήμουν εκεί ήδη 10 χρόνια. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και το οτιδήποτε. Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12′ 20:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Έσπασε» τη σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - «Έχει δημιουργηθεί μια...»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή την διπλή τηλεοπτική της παρουσία, τόσο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη όσο και την δική της Αρένα. Η γνωστή δημοσιογράφος «έσπασε» τη σιωπή της και αναφέρθηκε στον συνάδερφό της και την παρουσία του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Φέτος άλλαξες τηλεοπτική στέγη. Πως ήταν η πρώτη σεζόν συνεργασίας σου με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι είχα εγώ στο μυαλό μου. Όταν πηγαίνεις σε μια νέα δουλειά, είναι λογικό να υπάρχει το άγχος του αγνώστου. Δουλέψαμε πάρα πολύ και κουμπώσαμε ως ομάδα όλοι μαζί. Η δουλειά, όσο περνούσαν οι μήνες, γινόταν ευκολότερη για όλους μας. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Τουλάχιστον ο δικός μου στόχος επετεύχθη και αυτό αφορά το να πάει καλά η εκπομπή, στην οποία εγώ προστέθηκα, αλλά και να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Μαρία Αναστασοπούλου

Υπάρχει ωραίο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον Γιώργο Παπαδάκη;

Το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έχει τίποτα να αποδείξει και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν, όμως, προστίθεται ένα νέο μέλος με διαφορετικά ερεθίσματα και διαφορετική πορεία, ο στόχος είναι όλο αυτό να δέσει και να πάει όσο πιο καλά γίνεται. Αυτός ο κοινός στόχος μάς βοήθησε στο να έχουμε και καλή σχέση και καλή συνεργασία.

Ξέρω πως δεν είσαι εσύ υπεύθυνη να μας πεις αν τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει στην παρουσίαση, όμως, μπορείς να μας πεις αν θα είσαι και του χρόνου με τις ίδιες συνθήκες;

Χωρίς να γνωρίζω τίποτα, θα σου πω πως δεν μπορώ να φανταστώ το «Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι ένα πρόγραμμα 32 ετών, έχει δημιουργηθεί μια συνήθεια που δύσκολα αλλάζει. Από την άλλη, είμαστε τόσο απορροφημένοι στις εκλογές στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στην «Αρένα που δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share