Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Αναγνωρίζω το λάθος μου. Αυτά συμβαίνουν όταν λες...» - Η on air συγγνώμη από την Μαρία Αναστασοπούλου

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια και

21 Ιουλίου 2023 12:49
«Αναγνωρίζω το λάθος μου. Αυτά συμβαίνουν όταν λες...» - Η on air συγγνώμη από την Μαρία Αναστασοπούλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, επιστρέφοντας από διαφημιστικό διάλειμμα, είδε ένα απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού «Παγωτό» των KINGS και θέλησε να μάθει περισσότερα για το συγκρότημα.

«Αναγνωρίζω το λάθος μου. Αυτά συμβαίνουν, τέτοια βλέπετε όταν λες στο κοντρόλ και στους συναδέλφους: παιδιά, πιάστε ένα ωραίο κομμάτι ρε παιδί μου. Δικό σας!», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ποιος το λέει αυτό το τραγούδι;», ρώτησε αμέσως μετά η δημοσιογράφος, για να λάβει την απάντηση από το κοντρόλ.

«Δροσιστήκαμε λίγο πάλι. Πάντως το «Παγωτό» ωραίο, δροσιά. Ωραίο το τραγούδι, δροσερότατο», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Ρογκάκος.

Παράλληλα, το πρωινό της Πέμπτης το δίδυμο του ΑΝΤ1 έκανε το δικό του ξεχωριστό σχόλιο και για το πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας, που αφορούσε στις διακοπές της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Δίπλα στον Γιώργο νιώθω...» - Εξομολόγηση καρδιάς από την Μαρία Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη (Video)

Για την «Αρένα», αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου.

«Ήμουν αδιάθετη στην πρεμιέρα, είχα μια μικρή περιπέτεια, αλλά όλα είναι εντάξει. Οι καλοκαιρινές εκπομπές είναι τελείως διαφορετικές από τις εκπομπές του χειμώνα. Η Αρένα ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά.

Νιώθω σιγουριά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Είμαι περήφανη για την Αρένα και τη δουλειά που κάναμε. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν η χρονιά μου φέτος», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Κλείνοντας, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε για τον Φοίβο Παπαδάκη: «Πιστεύω πολύ στις δημοσιογραφικές του δυνατότητες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share