Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Δίπλα στον Γιώργο νιώθω...» - Εξομολόγηση καρδιάς από την Μαρία Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη (Video)

«Ήμουν αδιάθετη στην πρεμιέρα, είχα μια μικρή περιπέτεια, αλλά όλα είναι εντάξει»

13 Ιουλίου 2023 14:34
«Δίπλα στον Γιώργο νιώθω...» - Εξομολόγηση καρδιάς από την Μαρία Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για την «Αρένα», αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου.

«Ήμουν αδιάθετη στην πρεμιέρα, είχα μια μικρή περιπέτεια, αλλά όλα είναι εντάξει. Οι καλοκαιρινές εκπομπές είναι τελείως διαφορετικές από τις εκπομπές του χειμώνα. Η Αρένα ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά.

Νιώθω σιγουριά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Είμαι περήφανη για την Αρένα και τη δουλειά που κάναμε. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν η χρονιά μου φέτος», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Κλείνοντας, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε για τον Φοίβο Παπαδάκη: «Πιστεύω πολύ στις δημοσιογραφικές του δυνατότητες».

«Χείμαρρος» η Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστρια για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα (video)

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς αλλά και τις βλέψεις της για το μέλλον έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα του Open Weekend. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Η φετινή σεζόν και τι δεν είχε… τώρα έχουμε και τις εκλογές, τελειώνουμε και με αυτό, για να μπούμε σε άλλες εκλογές από Οκτώβριο».

«Η “Αρένα” θα τελειώσει τέλη Ιουλίου. Έχουμε ακόμα δρόμο δηλαδή, έχουμε 5 εκπομπές ακόμα. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ό,τι μου ζητήσει το κανάλι μου να κάνω θα το κάνω όπως πάντα».

Αυτή την περίοδο η δημοσιογράφος έχει μπει σε ρυθμό διακοπών ώστε να επιστρέψει δριμύτερη από τον Σεπτέμβριο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share