Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα ζητήσει να εκδώσω το...» (Video)

«Μου είπαν "όχι" επειδή υπάρχουν κάποιοι που σε...»

5 Απριλίου 2023 12:47
Σούσουρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα ζητήσει να εκδώσω το...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Ματσούκα, αναφέρθηκε στη δική της συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Παράλληλα, κόλαφος με τον δικό της τρόπο ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, δηλώνοντας πως ο παρουσιαστής κάπου το έχασε.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day: «Οι άνθρωποι για να εκδώσουν το βιβλίο πρέπει να είναι καλό. Δεν πάει να είσαι η ξαδέρφη του πρωθυπουργού, πόσο μάλλον με ψευδώνυμο με καμιά ανταπόκριση στο κοινό.

Όταν είχα έρθει σε επαφή μαζί τους για να εκδώσω το δικό μου το βιβλίο, τους είχα πει ότι θα ήθελα με ψευδώνυμο γιατί φοβόμουν τα κακεντρεχή σχόλια και την κοροϊδία.

Μου είπαν “όχι” επειδή υπάρχουν κάποιοι που σε συμπαθούν και σε εκτιμούν και θα ήθελαν να δώσουν μια ευκαιρία στο βιβλίο σου. Το έκανα με φόβο για τα σχόλια αλλά πήγε πολύ καλά… Άκουσα και σχόλια».

Αποκαλυπτική η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Θέμης Σοφός δεν είναι...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Ζωή Κρονάκη έδωσε πριν λίγες μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γάμο της με το δικηγόρο Θέμη Σοφό και ήταν αποκαλυπτική. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Ο Θέμης ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.

Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share