Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Δυσάρεστο: Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον θάνατό της! Τι υποσχέθηκε στον Ματέο Παντζόπουλο;

Αποκάλυψη σοκ!

19 Ιουνίου 2022 08:59
Δυσάρεστο: Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον θάνατό της! Τι υποσχέθηκε στον Ματέο Παντζόπουλο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βόμβα: η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον θάνατό της της! Τι υποσχέθηκε στο Ματέο Παντζόπουλο! Έκανε και την…διαθήκη της για την…άλλη ζωή! Υποσχέθηκε μάλιστα τον αγαπημένο της ότι θα …ψάξει να τον βρει. Μακάβριο θα σκεφτείτε; Δεν ξέρουμε, ίσως είναι καλύταρο, να δείτε το βίντεο και πριν να διαβάσετε τι και πως το είπε η…βασίλισσα της τηλεόρασης! Η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει να μιλά δημοσίως για την οικογένειά της. Το μεσημέρι της Τετάρτης είπε να κάνει μια εξαίρεση και αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Γιάννης Νταλιάνης που ήταν καλεσμένος στο πλατό, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «On Ego», την οποία σκηνοθετεί της έκανε την εξής ερώτηση: «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;».

Τότε η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και εξομολογήθηκε: «Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι.

Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share