Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

«Χρυσή εισβολή» από την Άση Μπήλιου: Άμεσα έρχονται λεφτά για Λέοντες και άλλα 4 ζώδια

Η όψη που φέρνει οικονομικά οφέλη, απολαύσεις και έρωτα

22 Μαΐου 2024 07:44
«Χρυσή εισβολή» από την Άση Μπήλιου: Άμεσα έρχονται λεφτά για Λέοντες και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας έρχεται με μια «χρυσή εισβολή» με οικονομικά οφέλη, απολαύσεις και έρωτα, με μια όψη να ευνοεί αρκετά από τα ζώδια μέσα στις επόμενες μέρες.

Μόλις λίγες ημέρες πριν μετακινηθεί ο Δίας στους Διδύμους, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, χαρίζοντας τύχη και ευκαιρίες για επέκταση σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και σε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από την 27η μέχρι και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να κατανοήσουμε πόσο ευεργετική και γενναιόδωρη είναι αυτή η σύνοδος, αρκεί να σκεφτούμε ότι η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, τις σχέσεις, την αρμονία και τα οικονομικά, ενώ ο Δίας συμβολίζει την επέκταση, την τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Το πάντρεμα λοιπόν αυτών των δύο πλανητών υπόσχεται καινούριους έρωτες, επανασυνδέσεις ή ωφέλιμες οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Θα δούμε λοιπόν βελτίωση και ομαλοποίηση τόσο των διαπροσωπικών όσο και των επαγγελματικών μας σχέσεων, επομένως καλούμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, αφού θα έρθουν προτάσεις και ευκαιρίες οι οποίες θα μας προσφέρουν ανακούφιση και ικανοποίηση και θα μας ωθήσουν να βγάλουμε προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας.

Αυτή η σύνοδος μας χαρίζει έντονη κοινωνική διάθεση, γοητεία και μαγνητισμό. Μας δίνεται την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε και να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση μας και θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι αξίζουμε να λάβουμε όσα επιθυμούμε, είτε αυτό είναι αγάπη, έρωτας και χαρά, είτε χρήμα και υλική ικανοποίηση κάθε είδους. Μάλιστα, σε όλο αυτό συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σε ευνοϊκή όψη εξάγωνου δημιουργώντας ένα πιο ρομαντικό κλίμα. Ο Ποσειδώνας μας βοηθάει να φερθούμε με περισσότερη κατανόηση κι ενσυναίσθηση και να δώσουμε συγχώρεση ή μια δεύτερη ευκαιρία αν χρειαστεί. Επιπλέον, θα μας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθούμε με τους γύρω μας σε ένα πιο βαθύ και ψυχικό επίπεδο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share