Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

26 χρόνια μετά έγινε η αποκάλυψη για τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχε μόλις χωρίσει με τον Πάριο και μια νύχτα που ήμασταν μαζί...»

Η απάντηση στην αναφορά για τη σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή

22 Μαΐου 2024 08:37
26 χρόνια μετά έγινε η αποκάλυψη για τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχε μόλις χωρίσει με τον Πάριο και μια νύχτα που ήμασταν μαζί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος έχουν χωρίσει εδώ και 26 χρόνια, με αρκετά παρασκήνια κατά καιρούς να έχουν συζητηθεί κι ένα από αυτά ήρθε να ξεκαθαρίσει ένας αγαπημένος τραγουδιστής, αν και αρκετοί είναι αυτοί που πέρασαν από τη ζωή της ηθοποιού και παρουσιάστριας.

Ο Γιώργος Δούκας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show, κάνοντας τη σκληρή αυτοκριτική του, για τα χρόνια που μεσουρανούσε στις πίστες, ενώ μίλησε για την έπαρση και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου».

«Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε αρχικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το περιστατικό που μπήκε εμπόδιο στο ξεκίνημά του, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή προδιαγραφόταν με τους καλύτερους οιωνούς.

«Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει».

«Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α΄Εθνική έπεσα στα Τάρταρα».

Η σχέση που χρέωναν στον Δούκα με την Αλιμπέρτη

Αναφέρθηκε ακόμη στην εποχή που του χρέωναν ως δεσμό τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share