Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Άγγελος Λάτσιος: Οι έξαλλες νύχτες του γιου της Ελένης Μενεγάκη, τα χιλιάρικα σε…

Ποια η ζωή του Άγγελου Λάτσιου;

18 Φεβρουαρίου 2022 08:44
Άγγελος Λάτσιος: Οι έξαλλες νύχτες του γιου της Ελένης Μενεγάκη, τα χιλιάρικα σε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πληροφορίες για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και τα… ακριβά του γούστα! Πώς είναι άραγε η ζωή του; Τα χιλιάρικα που δίνει σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες του και όλα τα ευτράπελα!

Γενικά, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων παιδί, που δεν επιδιώκει καθόλου την δημοσιότητα, αντιθέτως την αποφεύγει και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές αποφεύγει να ακολουθεί την μητέρα του σε διάφορες εξορμήσεις της.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, εκείνος και η παρουσιάστρια του Mega είχαν έναν καυγά σε μαγαζί στο οποίο και είχαν πάει για ψώνια επειδή ο μικρός αντιλήφθηκε την ύπαρξη των δημοσιογράφων και σηκώθηκε και έφυγε:

Αλλά για να μην φεύγω από το θέμα μου, ήθελα να τονίσω με όλα τα παραπάνω πως είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί και σε καμία των περιπτώσεων δεν προσπαθεί να προκαλέσει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες νύχτες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με μεγάλη παρέα και τα “έσπασε” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 Άγγελος Λάτσιος: Οι έξαλλες νύχτες του γιου της Ελένης Μενεγάκη, τα χιλιάρικα σε… Πως είναι η ζωή του

Μέσα από το μαγαζί, από άνθρωπο που βρέθηκε κοντά στην συγκεκριμένη παρέα, μου μεταφέρθηκε πως τόσο ο Άγγελος όσο και τα άτομα από τα οποία συνοδευόταν άνοιξαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ τα οποία δεν κόστιζαν και λίγο! Με λίγα και απλά λογάκια, φεύγοντας άφησαν όλοι χιλιάρικα στο τραπέζι…

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο! Κάποια θαυμάστρια τον αναγνώρισε και έτρεξε κοντά του ζητώντας του να βγάλουν σέλφι! Εκείνος με ήρεμο τρόπο της εξήγησε πως δεν θα ήθελε και την έκανε πέρα από το τραπέζι…

Ούρλιαζε η Ελένη Μενεγάκη: Ο εθισμός του Άγγελου Λάτσιου την έφερε σε απόγνωση!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και μια μοντέρνα γυναίκα και μητέρα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στα παιδιά της να διαχειρίζονται καταστάσεις στη ζωή τους όπως αυτά νομίζουν, ανάλογα με την ηλικία καθενός.

Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου δεν μπορεί να μην αντιδράσει, με τον Άγγελο Λάτσιο ορισμένες φορές να της προκαλεί θυμηδία. Η παρουσιάστρια, όσο άνετη κι αν είναι, δεν μπορεί να μην εκφράσει την αντίθεσή της, όταν διαφωνεί με κάποια συνήθειά του και μια εξ αυτών αφορά έναν εθισμό του.

Ως προς τον εθισμό αυτόν, πρόκειται για τη λατρεία του στα τατουάζ. Η Μενεγάκη είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα, που μπορεί αυτά να προκαλέσουν σε υπερβολική χρήση, και σε μια ανακοίνωση του γιου της «ξέσπασε».

Η απόφαση του Άγγελου που την έκανε έξαλλη

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι και οι δυο τους τσακώθηκαν άηρια. Οι φωνές της έφτασαν από τα Μελίσσια μέχρι... την Νέα Πεντέλη, αλλά ο Λάτσιος έμοιαζε αμετανόητος, αφού είναι ενήλικος και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του, όπως νομίζει εκείνος, έχοντας πάρει και την απόφαση να κάνει αλλαγή ζωής.

Yes Magazine εθισμός Λάτσιου αντίδραση Μενεγάκη

Η Ελένη έφτασε σε σημείο να μιλήσει στον Γιάννη Λάτσιο, παρακαλώντας τον να μιλήσει κι αυτός στον Άγγελο, τονίζοντας πως δε θέλει να τον βλέπει να «σημαδεύει» όλο του το σώμα. Ο Γιάννης την καθησύχασε, από την πλευρά του, υπενθυμίζοντας πως είναι ακόμη νέος και μπορεί να κάνει... τις τρέλες του, αλλά υποσχόμενος πως θα του μιλήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share