Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει δεν πας στο χώρο του» (Video)

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή σε τηλεοπτική εκπομπή θα συζητηθούν

15 Φεβρουαρίου 2021 08:45
Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει δεν πας στο χώρο του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων ότι: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει δεν πηγαίνεις στο χώρο του».

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου.

Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής προκαλώντας τη διαφωνίας της Αντελίνας Βαρθακούρη η οποία σημείωσε: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί αν δεν πάει κάπου. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στην καριέρα του αλλά και στον ερχομό του τρίτου του παιδιού το οποίο τον έχει γεμίσει με ευτυχία. Ενώ όσον αφορά την απόφασή του να κάνει παιδί σε μεγάλη ηλικία λέει πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη μητρότητα στη γυναίκα που τον αγαπά. Αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε πως δεν φοβάται τον ιό και πως δεν θα κάνει το εμβόλιο αλλά θα καθήσει σπίτι του.

Ποιος είναι ο Σταμάτης Γονίδης

Γεννήθηκε στην Κύθνο των δυτικών Κυκλάδων. Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις.

Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών.

Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας όπως έχει βιώσει ο ίδιος συγγραφέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share