Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

"Ήταν παράνοια αυτό με το "Παρά 5" - Αποκάλυψη πρωταγωνιστή μετά από 13 χρόνια

Όλα όσα είπε

26 Ιουνίου 2020 17:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία "Στο παρά πέντε" αλλά και για τις "Σαββατογεννημένες" μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και στην εκπομπή "φλΕΡΤ" ο Αργύρης Αγγέλου.

Μάλιστα, ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο είχε πάθει και νεύρωση στομάχου...Πολλά έχουν αλλάξει 13 χρόνια μετά, και ηθοποιοί από την σειρά έχουν φύγει από την ζωή, κάτι που παρέμενε κρυφό.

Οι "Σαββατογεννημένες" 'έγινε επιτυχία με τις επαναλήψεις και ο κόσμος το ανακάλυψε σιγά σιγά. Το "Παρά 5" όμως, ήταν μια τρέλα δεν ήταν διαχειρίσιμο αυτό το πράγμα, είπε χαρακτηριστικά.

"Ήμασταν μια δεμένη ομάδα και ο ένας ισορροπούσε τον άλλο. Ένα κομμάτι σου το απολαμβάνει, γιατί καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει έχει αποδοχή και θα σου φέρει πολλά δώρα. Θα την θυμάμαι αυτή την εμπειρία και θα νιώθω ευγνώμων."

Παρά Πέντε: Αυτό ήταν το αρχικό όνομα που θα δινόταν στην σειρά

Σίγουρα, όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε και παρακολουθεί ακόμα σε επαναλήψεις, τη σειρά του Mega "Παρά Πέντε". Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που δε γνωρίζουμε για την αγαπημένη σειρά, όπως, ότι το αρχικό όνομα ήταν διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η σειρά "Στο Παρά 5" υπήρξε αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όχι μόνο του Γιώργου Καπουτζίδη ή του Mega, αλλά της ελληνικής τηλεόρασης στο σύνολό της.

Πρόκειται για μία σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες και ήταν προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια. Από το χτίσιμο των χαρακτήρων μέχρι την εξέλιξη της συγκλονιστικής ιστορίας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός remake, είχε ετοιμάσει ένα σενάριο αναπτύσσοντας την αρχική του ιδέα, που ήταν σχεδόν αδύνατο να αποτύχει.

Ήταν, όμως, εξ αρχής όλες οι λεπτομέρειες της επιτυχίας διαμορφωμένες στο μυαλό του; Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλουν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της σειράς να ήταν τελείως διαφορετικό στο αρχικό σχέδιο της προετοιμασίας.

Και αυτό ήταν ο ίδιος ο τίτλος. Ένας φοβερά ταιριαστός τίτλος, τόσο κυριολεκτικά, όσο και συμβολικά δεν ήταν καθόλου στη σκέψη του δημιουργού της σειράς.

Σύμφωνα με τον ίδιο το δημιουργό, οι αρχικοί τίτλοι που είχαν προταθεί ήταν οι "Και τώρα τρέξτε", "Πού μπλέξαμε;" και "Τα μάτια σας Δεκατέσσερα". Ο τίτλος "Στο Παρά 5" επιλέχτηκε την τελευταία στιγμή, με την ιστορία να τον δικαιώνει απόλυτα! Θα είχε άραγε την ίδια επιτυχία με την επιλογή κάποιου άλλου τίτλου;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share