Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Brunch time! Οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστή γεύση στο Apsendi!

20 Οκτωβρίου 2013
Brunch time! Οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστή γεύση στο Apsendi!

Aπόλυτο... meeting point (και) για το Κυριακάτικο brunch αναδεικνύεται το Apsendi!

Το αυγό είναι πρωταγωνιστής ή εσύ; Bloody Mary θα πιείς ή θα είσαι τολμηρός και θα δοκιμάσεις πόσο τέλεια ταιριάζει το σπανάκι με την τεκίλα; Μήπως να πάρεις benedict eggs ή είσαι του γλυκού και θέλεις pancakes και croissant;

Κάθε Κυριακή δίνουμε όλοι ραντεβού στο Apsendi από νωρίς (το μεσημέρι, ε...). Στην κουζίνα, ο σεφ Παναγιώτης Παπανικολάου σπάει για όλους -όλους, όλους- περισσότερα από 300 αυγά -έλα να τα μετρήσεις αν δεν πιστεύεις- και τα συνδυάζει άλλοτε με μανιτάρια, άλλοτε με σπανάκι, τα κάνει μάτια, ομελέτες, scrambled και όπως αλλιώς του έρθει ή του τα ζητήσεις. Βάζει και πατάτες, τα βάζει ακόμα και στα burger και κάπως έτσι η Κυριακή ξεκινά.

Τι άλλο κάνει; sandwich και τεράστια burger με ό, τι μπορείς να φανταστείς, light προτάσεις με σολομό και μαύρο ψωμί, σαλάτες με κοτόπουλο και roast beef, σνίτσελ, steaks... ό, τι τέλος πάντων χρειάζεσαι για να ξεχάσεις ό, τι ήπιες χτες και να ορκιστείς και πάλι πως από Δευτέρα θα ξεκινήσεις δίαιτα -λέμε τώρα...

Τι θα πιεις; Είμαστε και πολλοί... Σπύρος Κερκύρας, Αλέξανδρος Γκικόπουλος και Τρύφωνας Μαμάκος φοράμε χαμόγελα, παπιγιόν και ό, τι άλλο βρει ο καθένας και σου ετοιμάζουμε cocktail με καρότο και τζιν, σπανάκι και τεκίλα, πατζάρι και ρούμι, δεκάδες Bloody Mary, και ό, τι άλλο χρειάζεσαι για να αποκτήσεις την τέλεια Κυριακάτικη διάθεση. Τι θα ακούσεις; Κανονισμένο είναι κι αυτό και μάλιστα από τον Γιάννη Κοροβέση που αυτή τη φορά βγαίνει από το μπαρ, αφήνει τα shaker και αναλαμβάνει ρόλο διασκεδαστή. Jazz και λίγο swing, rock και λίγο roll, τραγούδια από το τότε και άλλα από το σήμερα, όλα με μέτρο και όλα ιδανικά για να ταιριάξουν και πάλι με όλα τα παραπάνω.

Φέρε το κορίτσι σου, πες το στον άντρα σου, πάρε τα παιδιά σου, πες το και στους φίλους σου και ελάτε κάθε Κυριακή 12:00 με 18:00 στο Apsendi Mystery Box Project για την πιο νόστιμη και fun πρόταση για να κλείσετε την εβδομάδα.

Info

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6717890

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share