Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

11 Ιουλίου 2022 10:58
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "TEN Modern Asian', που βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά.

Το All-day cafe restaurant TEN Modern Asian στον Πειραιά βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της μαρίνας Ζέας και σε καλεί να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και να ταξιδέψεις στην ασιατική κουζίνα που σου προσφέρει.

Bar

Αν θέλεις να πας για ποτάκι σήμερα, τότε σου προτείνουμε το Madeira, το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Πεύκων 1 στο Ηράκλειο και θυμίζει νησί στις Κυκλάδες. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Ηράκλειο.

Τα ασβεστωμένα τοιχάκια, τα φυτά και τα boho στοιχεία σε μεταφέρουν αμέσως σε ένα Κυκλαδίτικο νησί. Το βράδυ που πέφτει σκοτάδι, ο ειδυλλιακός φωτισμός στο Madeira, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα cocktail bar σε νησί.

Σινεμά

Παράλληλα, αν η όρεξη σου σήμερα σου λέει σινεμαδάκι, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την ταινία "Το Γεγονός", την οποία θα απολαύσεις μόνο με μόνο 5€, στο "Σινεμά στα στρογγυλά φεγγάρια".

Υπόθεση:

Γαλλία, 1963. Η Αν είναι μια νέα, έξυπνη, πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια που βλέπει τις πανεπιστημιακές σπουδές της σαν τη μόνη διέξοδο από την εργατική τάξη στην οποία γεννήθηκε. Όταν, όμως, συνειδητοποιήσει ότι έχει μείνει έγκυος, τα όνειρά της μοιάζουν καταδικασμένα – εκτός και αν καταφέρει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, κάτι που όμως είναι ακόμη παράνομο και κοινωνικά κατακριτέο εκείνη την εποχή.

Trailer:

Μουσική

Παράλληλα, ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκεται σήμερα στο Θέατρο Άλσος.

Στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σ ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Αγάπη παράξενη», «Οι μέρες της
φωτιάς», «Χωρίς εσένα» και άλλα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Γεύση

Αν σήμερα σε έχει πιάσει μια λιγούρα και έχεις όρεξη για γλυκάκι, τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει να επισκεφτείς το Πορτατίφ, που βρίσκεται στην οδό Σίνα 21 στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για γλυκό στο κέντρο της Αθήνας.

Το Πορτατίφ, το γλυκοπωλείο που θυμίζει γαλλικό bistro με vintage διακόσμηση, είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γλυκό σου.

Σε δύο ορόφους με κουκλίστικη ατμόσφαιρα μπορείς να απολαύσεις καφέ 100% Arabica ή ροφήματα από αυθεντική λιωμένη σοκολάτα, αλλά και μια σειρά από τα πιο αρωματικά τσάγια, και θα τα συνοδεύσεις οπωσδήποτε με τα γαλλικά κρουασάν βουτύρου που θα σε γυρίσουν σ’ εκείνο το ταξίδι στο Παρίσι.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα γλυκά που προσφέρει είναι φρέσκα και χειροποίητα καθώς παρασκευάζονται από τον ιδιοκτήτη και ταλαντούχο chef ζαχαροπλαστικής Τάσο Λύτρα.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share