Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου: 4 ώρες από την Αθήνα με ψιλή άμμο και σαγηνευτικά νερά (video)

Όταν η ομορφιά της Ελλάδας φτάνει στο ζενίθ της!

14 Μαΐου 2024 14:57
Από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου: 4 ώρες από την Αθήνα με ψιλή άμμο και σαγηνευτικά νερά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας προτείνουμε έναν ανεπανάληπτο τουριστικό προορισμό, ο οποίος θα σας σαγηνεύσει με την εξωτική ομορφιά του. Θεωρείται μία από τις καλύτερες και ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Απέχει 4 ώρες από την Αθήνα και έχει ψιλή άμμο και διάφανα, ρηχά νερά.

Με την ευκαιρία, ταξιδέψτε στις «Μαλδίβες της Ελλάδας»!

Στο αποκορύφωμα η ομορφιά της Ελλάδας

Η παραλία του Σίμου από τις ωραιότερες του κόσμου

Τα λόγια περιττεύουν όταν η ομορφιά της Ελλάδας φτάνει στο ζενίθ της. Πετάμε πάνω από την παραλία με το απόλυτο χρώμα, την απίστευτη άμμο και το σπάνιο κεδροδάσος.

Βρισκόμαστε στην παραλία Σίμος, στην Ελαφόνησο, 5 λεπτά από τις ακτές της Πελοποννήσου. Πρόκειται για ένα τοπίο που συναντά κανείς σε τροπικές χώρες και εκεί… δύσκολα. Το απόλυτο εξωτικό τοπίο απέχει 4 ώρες από την Αθήνα και πας σχεδόν… οδικώς, αφού το καραβάκι κάνει μια πολύ μικρή απόσταση για να σας φέρει στην Ελαφόνησο.

Παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο

Η παραλία έχει βραβευθεί πολλές φορές καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού της Ελαφονήσου κυρίως για την πανδαισία χρωμάτων της, τα πεντακάθαρα νερά της, τους φυσικούς αμμόλοφους που ξεπερνούν τα 10μ σε ύψος, τα απίστευτης ομορφιάς κρίνα της θάλασσας και το μοναδικό πάντρεμα γης και θάλασσας σε μια λωρίδα που φαντάζει ως μονοπάτι προς τον ουρανό…

Απολαύστε την πτήση!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share