Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο κέντρο της Αθήνας για γλυκό: Τα καλύτερα μαγαζιά για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου

Υπέροχες γεύσεις!

11 Ιουλίου 2022 08:49
Στο κέντρο της Αθήνας για γλυκό: Τα καλύτερα μαγαζιά για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είσαι στο κέντρο της Αθήνας και ξαφνικά σε πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία για γλυκό και αναρωτιέσαι που να πας για να ικανοποιήσεις την λιγούρα σου; Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Το Athensmagazine.gr, συγκέντρωσε για εσένα μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για γλυκό στο κέντρο της Αθήνας.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα μαγαζιά της Αθήνας που σε ταξιδεύουν Μπαχάμες και Λατινική Αμερική.

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς

Πλ. Ηρώων 1, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 1323

Μέσα στα στενά του Ψυρρή, στην γωνία, επί της πλατείας Ηρώων και Καραΐσκάκη, βρίσκεται η πιο γλυκιά και απολαυστική γωνιά. Πρόκειται για το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς και είναι ένας από τους τοπ προορισμούς της Αθήνας που πρέπει να επισκεφτείτε.

Τα τραπεζάκια στον δρόμο που σου θυμίζουν κάτι από παλιά Αθήνα και η βιτρίνα με τα γλυκά που περιμένουν στη σειρά σαν να ποζάρουν, για να διαλέξεις εκείνα για καλύτερα, θα σου κάνουν το πρώτο κλικ για να επιλέξεις το Σερμπετόσπιτο για γλυκό. Αυτό όμως, που θα σε κάνει να γυρίζεις ξανά και ξανά στο Σερμπετόσπιστο είναι τα πεντανόστιμα γλυκά.

Πορτατίφ

Σίνα 21, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0362 1866

Το Πορτατίφ, το γλυκοπωλείο που θυμίζει γαλλικό bistro με vintage διακόσμηση, είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γλυκό σου.

Σε δύο ορόφους με κουκλίστικη ατμόσφαιρα μπορείς να απολαύσεις καφέ 100% Arabica ή ροφήματα από αυθεντική λιωμένη σοκολάτα, αλλά και μια σειρά από τα πιο αρωματικά τσάγια, και θα τα συνοδεύσεις οπωσδήποτε με τα γαλλικά κρουασάν βουτύρου που θα σε γυρίσουν σ’ εκείνο το ταξίδι στο Παρίσι.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα γλυκά που προσφέρει είναι φρέσκα και χειροποίητα καθώς παρασκευάζονται από τον ιδιοκτήτη και ταλαντούχο chef ζαχαροπλαστικής Τάσο Λύτρα.

Ζουμπουρλού

Αισχύλου 4, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0331 4854

Σε έναν χώρο με υπέροχη αισθητική, που έχεις επιρροές Κωνσταντινούπολης και μοντέρνες πινελιές θα πας παραδοσιακά, πολίτικα γλυκά που στάζουν σιρόπι, φρεσκοψημένες πίτες με άρωμα που σου σπάνε τη μύτη, με σοκολατένιες δημιουργίες, που θα ξετρελάνουν τις αισθήσεις και πολλά ακόμα γλυκά γεμάτα φαντασία.

I Cake You

Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1409 1999

Μια όμορφη γωνιά στο Κέντρο της Αθήνας με retro στοιχεία που σε ταξιδεύουν στα 90s και με μυρωδιές και γεύσεις που σου σπάνε τη μύτη.

Στο I Cake You θα δοκιμάσεις απολαυστικά μπισκότα, αφράτα cakes και πεντανόστιμα milkshakes.

Ellyz Cafe

Αγίου Φιλίππου 11, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1418 3816

Στην πιο ρομαντική γωνιά της Αθήνας, στο Ellyz, που ξεχειλίζει από ροζ, λουλούδια και μπαρόκ έπιπλα που θυμίζουν κάτι το αριστοκρατικό θα φας τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά με την πιο υπέροχη γεύση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share