Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Γιορτή της μητέρας: 2 + 1 εστιατόρια στην Αθήνα για να πάτε με τις μανούλες σας

Θα περάσετε υπέροχα!

6 Μαΐου 2022 10:34
Γιορτή της μητέρας: 2 + 1 εστιατόρια στην Αθήνα για να πάτε με τις μανούλες σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα είναι το σημαντικότερο άτομο στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι το άτομο που σε αγαπάει χωρίς περιορισμούς, το άτομο που σε έφερε στη ζωή, το άτομο που σε νιώθει χωρίς καν να μιλήσεις... "Μητρότητα: όλη η αγάπη αρχίζει και τελειώνει εκεί," είχε πει ο Robert Browning, συνοψίζοντας σε λίγες μόνο λέξεις την πιο πολύτιμη έννοια του κόσμου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα πιο "ψαγμένα" bistro στην Αθήνα και ένα new entry που ήρθε για να μείνει.

Με αφορμή λοιπόν την Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή στις 8 Μαΐου, το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει μερικά εστιατόρια για να γιορτάσεις την μητέρα σου και να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί της. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από τον χρόνο σου... αυτόν που η μητέρα σου σίγουρα αποζητά μαζί σου. Την Κυριακή λοιπόν, μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την αγαπημένη σου μανούλα, να πάει χαμένη.

Για μεξικάνικο στο Avancai

Σωκράτους 4, Χαλάνδρι

Ίσως η μητέρα σου να μην έχει δοκιμάσει μεξικάνικο... είναι ευκαιρία λοιπόν να κλείσεις ένα τραπέζι στο Avancai για να γνωρίσεις την μεξικάνικη κουζίνα, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με χαλαρωτικά vibes και να περάσετε μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο.

Κρατήστε στο τέλος χώρο για τα ιδιαίτερα επιδόρπια τους, όπως το Peruvian Magic Muffin, σουφλέ σοκολάτας με πορτοκάλι και παγωτό πικρής κουβερτούρα, ή το Avana black Rum Sorbet, χειροποίητο παγωτό ρούμι, callets σοκολάτας, κανέλα και μπισκότα speculoos.

Για ιταλικό στο Pastabar

Λεωφ. Δεκελείας 136, Νέα Φιλαδέλφεια

Μία απολαυστική μακαρονάδα, λίγο κρασάκι και καλή ατμόσφαιρα είναι ότι πρέπει για να απολαύσεις με τη μητέρα σου καλό φαγητό και ποιοτική συζήτηση.

Στο μοντέρνο χώρο του, θα χαζέψεις τις χρωματικές λεπτομέρειες, τα γιγαντιαία μαχαιροπίρουνα, τα άπειρα λαμπάκια και τα υπέροχα σουπλά, και θα μεταφερθείς νοητά στην Τσινετσιτά ή σε κάποιο κεντρικό δρόμο της Bologna.

Φαγητό με θέα από ψηλά στο The Athens Gate Hotel

Συγγρού 10

Τι πιο χαλαρωτικό από λίγο καλό φαγητό και μία υπέροχη θέα, για να αποφορτιστείς και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την μητέρα σου.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο The Athens Gate Hotel.

Το Athens Gate Roof Top Restaurant, που βρίσκεται στον 8ο όροφο, προσφέρει έναν κόσμο γαστρονομικών απολαύσεων, μια καταπληκτική πανοραμική θέα, και μια επιλογή από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά.

89π

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share