Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

2+1: Τα πιο "ψαγμένα" bistro στην Αθήνα και ένα new entry που ήρθε για να μείνει

Ανακαλύψτε τα και σίγουρα θα γίνουν το επόμενο στέκι σας!

4 Σεπτεμβρίου 2023 09:15
2+1: Τα πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα πιο "ψαγμένα" bistro της Αθήνας και ένα new entry που ήρθε για να μείνει... Ο λόγος για το Bateau Ivre που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη. Παράλληλα σας παρουσιάζουμε ένα δρόμο στην Αθήνα που τα μαγαζιά του είναι σαν ζωγραφιά και ένα στέκι στο κέντρο που δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε.

Select Cafe

Το Select Cafe είναι από τα μοναδικά restaurant cafe lounge bar της περιοχής που κρατάνε τη διαχρονική αξία του cafe σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε φιλόξενο κλίμα και με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας!
Ελάτε να απολαύσουμε καταπληκτικές γεύσεις του καφέ και των πολλών άλλων ροφημάτων, ή το βράδυ διασκεδάστε με ελληνική και ξένη μουσική για όλα τα γούστα, πίνοντας το ποτό σας.

Info: Φωκίωνος Νέγρη 26 Αθήνα 113 61

Select Cafe

Bateau Ivre

Ένα νέο all day bistro ήρθε στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης και γέμισε με γεύσεις και αρώματα τη γειτονιά. Στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης κοντά την πιο πολύβουη Φωκίωνος Νέγρη, δημιουργείται μία νέα κατάσταση για όσους θέλουν να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους όλη μέρα χωρίς άγχος και φασαρία.

Info: Αγίας Ζώνης 8, Κυψέλη

Bateau Ivre

Feedελ Asador

Το γνωστό Feedελ Urban Gastronomy του κέντρου «κατευθύνθηκε» νότια τον Ιανουάριο και µας σύστησε σε έναν φιλόξενο χώρο στην Γλυφάδα το αδερφάκι του, Feedελ Asador! Το «Αsador», προσδιορίζει την τεχνική μαγειρέματος πιάτων σε ανοικτή φλόγα, μια από τις πιο παλιές μεθόδους, θυμίζοντάς µας την απλότητα της απόλαυσης.

Με αυτή τη φιλοσοφία, ο βραβευμένος chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημιουργεί ένα μενού µε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και εξαιρετικές εκτελέσεις µε αποτέλεσμα ένα πραγματικό γαστρονομικό ταξίδι που ολοκληρώνεται από μια καλά ενημερωµένη wine list µε ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα αλλά και ευφάνταστα cocktails.

Info: Ν. Ζέρβα 24 Και Κύπρου, Γλυφάδα 166 75

Feedελ Asador

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share